Nyheder

Stærkt forbedret betjening af indenrigsruten

17-01-2013


Det er med både glæde og tilfredshed, at vi i Aarhus Lufthavn har modtaget SAS meddelelse om, at selskabet i samarbejde med Cimber A/S, ved starten af april måned, gennemfører en markant omlægning af betjeningen af indenrigs flyruten mellem Aarhus og København.
 
Den ny fartplan tilgodeser i vid udstrækning den kritik, der gennem den senere tid har været rejst fra mange sider, af betjeningen af ruten, idet der nu foreligger et trafikprogram med 7-8 daglige returflyvninger jævnt fordelt henover dagen og aftenen.
 
Der er ingen tvivl om at specielt det østjyske erhvervsliv vil værdsætte denne udvikling, idet vi dermed får genskabt den fleksibilitet i rejsemulighederne, der er så vigtig for netop denne målgruppe.
 
Omlægningen betyder samtidig at Aarhus Lufthavn A/S tager endnu et stort skridt i retning af at reetablere det forretningsmæssige fundament, der lå til grund for de økonomisk gode resultater virksomheden leverede i 2010 og 2011.
 
Vi glæder os til at komme i gang med betjeningen af det nye og markant bedre trafikprogram, der ud over at sikre et bedre produkt for de mange der blot rejser frem og tilbage mellem Aarhus og København, også skaber helt nye muligheder for at gøre brug af det attraktive udbud af flyvninger til/fra mere end 140 udenrigsdestinationer, der beflyves med udgangspunkt i Københavns Lufthavn i Kastrup.
 
Yderligere informationer eller kommentarer ved henvendelse til direktør Ole Paaske på tlf. 8775 7002

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte