Nyheder

Golf på Solkysten

31-03-2017


Drømmer du om smuk natur, fantastisk vejr og golf - i én og samme feriecocktail? Så er Solkysten et rigtig godt bud på stedet for din drømmeferie. Der findes et væld af dejlige golfbaner på Costa del Sol - og de ligger stort set alle så spektakulært, for eksempel med udsigt over Middelhavet og til Sierra Nevada, at det må betegnes som en ferie, du sandsynligvis ikke har lyst til at tage hjem fra. Sværhedsgradsmæssigt er der baner for både garvede golfspillere med lavt handicap og for nybegynderen. 
 
Vidste du i øvrigt, at tidligere verdensmester i boksning Brian Nielsen, der er bosat på Solkysten, står bag en virksomhed, der arrangerer golfture, greenfee, golfundervisning, bil og hotel på Costa del Sol...? 
 
Sommeren over sender Aarhus Airport i samarbejde med SAS solhungrende danskere til Malaga – og der er masser at opleve i området, uanset om du er til traditionel familieferie eller holder af at udforske et område på egen hånd. Hop på flyveren fra Aarhus til Malaga hver søndag fra den 25. juni til og med den 6. august 2017.
 
Læs meget mere om alt det, du kan opleve i Malaga og omegn, i vores nye EXPLORE MALAGA-mini-magasin
 
Billetsalget til Malaga er i fuld gang - find din billet på www.sas.dk

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte