Nyheder

AARHUS AIRPORT OPFRISKER IDENTITETEN

02-12-2013


I dag lancerer Aarhus Airport sin nye hjemmeside, hvorved en del af strategien om at støve identiteten af realiseres. Lufthavnen har desuden fået et nyt ”vikinge-logo” og en facebook-side, som allerede er en skattet, direkte kanal med østjyderne.
 
"Aarhus Airports identitet har i mange år trængt til et grundigt eftersyn – og det er vi kommet godt i gang med nu!”. Sådan siger Peter Høgsberg, lufthavnsdirektør i østjydernes lufthavn. "Vi er glade for at kunne delagtiggøre vores brugere og øvrige interessenter i, at vi har fået en ny hjemmeside og et nyt logo i samarbejde med henholdsvis xWare og Vahle+Nikolaisen – begge fra Risskov,” forklarer han. Tiltaget er sat i værk for at tydeliggøre den udviklingsproces, som Aarhus Airport i øjeblikket er i gang med. Den nye hjemmeside giver brugerne nem adgang til informationer om fx flyankomster og -afgange, rutenettet, parkering, taxa- og limousineservice, lufthavnsbussen, charterferier, åbningstider og meget andet.
 
Logoet – en del af Aarhus by
Aarhus Airports nye logo har så småt været taget i brug de sidste måneder. ”Vi valgte at tage det i brug lidt tidligt i processen, da det var færdigt, for ikke at have forældet materiale med det gamle logo på for hurtigt,” forklarer Peter Høgsberg. Logoet leger med en mindre sort skrift over navnetrækket, som afsluttes af det "us”, der er afslutningen på Aarhus. Det bliver således til "Fly with us” osv. ”Logoet er tænkt sammen med Aarhus by, der ligeledes arbejder med dette "us” koblet til et budskab i forskellige sammenhænge,” siger Peter Høgsberg. ”Dette sammenfald repræsenterer for os et ønske om, at der skal være en slags lighedstegn mellem lufthavnen og Aarhus by, som ikke er til at tage fejl af.”
 
Aarhus Airport slutter sig til vikingerne!
Aarhus har en historie, der er nært koblet til vikingerne. ”Det vil føre for vidt her at gå ind i en historisk udredning, men som de fleste nok ved, så er der masser af vikingetid i mange af de seværdigheder og navne, der i dag findes i Aarhus. Lufthavnens egen nordiske mytologi-have med bl.a. Midgårdsormen og Yggdrasil er blot ét eksempel herpå,” forklarer Peter Høgsberg. ”En del af vores nye logo, nemlig bomærket, det snirklede tegn, der findes til højre i logoet, bærer netop præg af vikingekunst. Her har vi igen forsøgt at koble lufthavnen på en del af det brand, som Aarhus by har og markedsfører både i Danmark og udlandet. Vi er helt sikre på, at dette kan være med til også at styrke Aarhus Airports brand.”
 
Fabulous facebook
En del af Aarhus Airports strategi er at "lukke op og lytte”, som Peter Høgsberg udtrykker det. Derfor har det også været en naturlig udvikling, at stedets facebook-side for alvor er kommet i sving. "Her kan du følge med i vores dagligdag i kraft af de opdateringer, vi foretager, og der er masser af interaktion i form af kommentarer, spørgsmål og likes, og dét er jo netop meningen med et socialt medie som facebook. Her er der ekstra nem adgang til os og omvendt,” slutter han.
 
Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes lufthavn og ligger ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus. Lufthavnen beskæftiger i dag 115 deltids- og fuldtidsmedarbejdere og har i løbet af 2013 fløjet til 19 forskellige destinationer. Lufthavnen satser med generationsskiftet på direktørposten, der blev gennemført i sommeren 2013, på en ny æra med fokus på fornyelse, udvikling og vækst til glæde for private såvel som erhvervslivet i Østjylland.
 
For yderligere information: Aarhus Airport, direktør Peter Høgsberg, ph@aar.dk og mobil 2625 2645. Se den nye hjemmeside på www.aar.dk. Se Aarhus Airports facebookside på: www.facebook.com/aarhusairport

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte