Nyheder

Udsolgt hos Århus Charter

19-12-2013


Ifølge det prisvindende rejsebureau er der rift om deres vintercharterrejser, og sommersalget går forrygende. Østjyderne kan glæde sig over, at det med Århus Charter i 2014 er muligt at få varmen på hele syv dejlige rejsemål i Sydeuropa. 
 
Det aarhusianske charterrejsebureau har siden opstarten i 1988 været en fast klippe i Aarhus Airport. I 2014 kan østjyderne således opleve i alt syv forskellige rejsemål med afrejse direkte fra Østjylland.  Sommerprogrammet, som starter i maj, byder på ugentlige afgange til publikumsfavoritterne Kreta, Mallorca, Cypern og Lesbos, hvor Århus Charter som sædvanlig har sikret sig de bedste hoteller i de dejligste ferieområder.
 
Vintercharterprogrammet starter på lørdag d. 21. december, hvor første totaludsolgte fly bringer 148 juleferierende mod den spændende natur og de indbydende sandstrande på Tenerife. De følgende dages flyvninger til Madeira og Fuerteventura er ligeledes udsolgte.
 
Interessen for at holde juleferie under sydens sol er stor. Århus Charters direktør, Ulla Stæt Andersen, melder udsolgt fra Aarhus på alle tre vinterrejsemål et godt stykke ind i januar:
”Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster at rejse fra Østjylland, og vi kan glæde os over, at bookingerne for både vinter- og sommercharterrejser fra Aarhus i 2014 går forrygende. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med lufthavnen på 26. år”.
 
Primera Air og Jet Time sørger for at få Århus Charters gæster sikkert ud og hjem i moderne og behagelige Boeing 737-fly. 

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte