Nyheder

Gratis parkering for Århus Charters Gæster

27-02-2015


Fra sommerprogrammet i år kan du parkere gratis, når du rejser sydpå med Århus Charter ud af Aarhus Airport. Det længe efterspurgte tiltag betyder, at feriegæster sparer 160 kr. for en uges charterparkering – og tiltaget hilses velkommen af Aarhus Airport. 
 
Skal du drikke sangria og solbade sydpå i 2015, så er der godt nyt, hvis du rejser med Århus Charter ud af Aarhus Airport. Århus Charter har nemlig lavet en aftale med lufthavnen, der betyder, at de kan tilbyde gratis parkering i lufthavnen på netop denne type rejser.
 
”Gratis parkering i Aarhus Airport har længe været et af de punkter, der har været efterspørgsel på blandt charter-passagerer, der flyver fra Aarhus Airport,” siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg. ”Det er derfor rigtig dejligt, at vi har kunnet indgå en aftale med Århus Charter om gratis parkering til deres gæster med virkning fra sommerprogrammet 2015.” 
 
Gratis P – sommer- og vinterprogram
Aftalen betyder, at booker du din charterferie sydpå gennem Århus Charter, så slipper du for at skulle have penge op ad lommen, når du kommer hjem fra din ferie og checker ud af parkeringsanlægget i lufthavnen. Tilbuddet gælder p.t. ved køb af rejser på sommerprogrammet til Mallorca, Cypern, Kreta og Lesbos samt Tenerife og Madeira til næste vinterprogram.
 
Lufthavnsdirektøren understreger, at aftalen udjævner nogle af de konkurrencefordele, som alternative lufthavne måtte have. ”At du kan spare 160 kr. for en uges charterparkering er noget, der er væsentligt for rigtig mange, når de skal på ferie. Man vil simpelt hen hellere bruge pengene på noget andet – forståeligt nok. Så det er meget glædeligt, at det nu er tilfældet for en stor del af vores afganges vedkommende,” slutter Peter Høgsberg.
 
For yderligere info og kontakt:
Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg +45 26 25 26 45 eller ph@aar.dk; www.aar.dk    

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte