Nyheder

Flyet er stadig hurtigst til København

12-03-2015


Det nye togforlig sikrer dobbelt så mange lyntog mellem Aarhus og København fra 2021 – flyet er dog stadig den hurtigste transportform til København til stor gavn for det østjyske erhvervsliv, der er en af grundpillerne i Aarhus Airports fortsatte berettigelse.  
 
I en hektisk hverdag, hvor virksomheders konkurrencefordele skal søges i både stort og småt, er tid en kritisk faktor for de fleste. Det ved direktøren i Aarhus Airport om nogen.

”Vi er meget bevidste om, at et naturligt grundvilkår for Aarhus Airports virke i dagligdagen er, at rejsen fra A til B - og tilbage igen – skal være så hurtig og effektiv, og gerne bekvem, som overhovedet muligt. Det er vigtigt, at i særdeleshed vores erhvervspassagerer, der har et stramt og ofte hektisk program, får det optimale ud af dagen og er friske og udhvilede, når de kommer frem til deres bestemmelsessted,” udtaler Peter Høgsberg.  
 
Den hurtigste vej ud i verden
”Vi glæder os på Østjyllands vegne over det togforlig, der netop er indgået i denne uge, som bl.a. betyder, at der fra 2021 vil komme dobbelt så mange lyntog mellem Aarhus og København. Men faktum er, at det både nu og til den tid stadig vil være hurtigere at tage flyet,” understreger Peter Høgsberg. ”Det skal være hurtigt – og det er det! Ellers blev vi jo heller ikke ved med at sige det. Vi har stor respekt for vores passagerers tid og er meget bevidste om, at vi er her for bl.a. dem, der arbejder eller gør forretning i Østjylland. Dem, der skal til København og eventuelt videre ud i verden for at arbejde eller suge inspiration til sig. Dem, der får gæster fra København eller udlandet og gerne vil kunne hente dem i en lufthavn, der ligger så tæt på ens faciliteter som muligt,” siger Peter Høgsberg.  
 
Loyalitetsprogram på vej
”Vi er meget taknemmelige for den store aktivitet, det østjyske erhvervsliv er årsag til i vores lufthavn, for vi ved, at jo mere vores lufthavn bliver brugt, jo stærkere et grundlag har vi for at hente flere ruter og generel øget aktivitet hertil – hvilket jo er det, som alle sukker efter. Og vi vil gerne belønne vores erhvervssegment, når de er flittige brugere af lufthavnen. Derfor er det en helt naturlig udvikling, at vi nu arbejder på et loyalitetsprogram, der skal gøre det endnu mere attraktivt at tage flyet frem for fx toget eller bilen, når man skal til København – eller et andet sted via vores rute- eller charternet. Det, vi arbejder på, er at forbedre vejen gennem lufthavnen – lige fra man ankommer i fx bil på parkeringspladsen, til man sidder i flyet. Hvad loyalitetsprogrammet helt præcist kommer til at rumme, kan jeg ikke afsløre endnu. Men service, effektivitet og bekvemmelighed kommer til at være omdrejningspunktet,” slutter Peter Høgsberg.  
 
(Pressemeddelelsen er udsendt d.d.)


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte