Nyheder

Eventyrlige Island - vil du med?

20-04-2017


Er du til naturoplevelser af den storslåede, nordiske slags - eventuelt i kombination med storbyferie - så byder Island ret sikkert på en ferie efter din smag. Spændende aktiviteter, pulserende byliv, seværdigheder, natur og sightseeing - den 103.000 km2 store ø (med cirka 350.000 indbyggere), der ligger lige der, hvor Nordatlanten møder Ishavet, har det hele. 

Björk, laguner og tølt på islandske heste. Vulkaner og vandfald. Islandske sagaer - og mønstrede sweatre. Vi har nok alle hver vores mere eller mindre nuancerede forestillinger om Island. Men har du ikke besøgt øen endnu, kan vi godt afsløre, at Island er SÅ meget mere end det....! For det handler om at 'dykke ned i det' - nærværet, sanserne, livet og naturen.

Du får uden tvivl spaoplevelsen over dem alle i den verdenskendte Blue Lagoon, og det er naturligvis helt oplagt at tage på river-rafting, vandre- eller ridetur, at gå på en gletcher, opleve hvalsafari og spruttende gejsere, stå på ski (også om sommeren), føle dig lillebitte i en af øens nationalparker, udforske kulturlivet på museer og i nattelivet - og måske er du modig nok til at smage lidt på de lokale specialiteter og delikatesser, som tjeneren anbefaler, når du går ud at spise. Og selvfølgelig kan du 'shoppe amok' i Reykjaviks indbydende gader og smukke storcentre.

Alt dét er Island. Men må vi anbefale dig også bare lige at trække vejret - og nyde (NYDE!) naturen...? Gå eventuelt på opdagelse på Visit Icelands website, der emmer af islandsk eventyr, og som tilbyder dig underholdende videoundervisning på 'Iceland Academy'!

Har du ikke allerede opdaget det, så lad os bare sige det sådan her:
Vi er VILDE med Island! Go, go, go! :-)
 
> Se på billetter

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte