Nyheder

Aarhus Airport får ny formand

13-05-2015


Efter en stor indsats tog Aarhus Airport på generalforsamlingen den 11. maj 2015 afsked med sin bestyrelsesformand, finansdirektør i Danish Crown Jan Nordstrøm. Ny formand bliver den randrusianske erhvervsmand Torben Boldsen, der har været en del af lufthavnens bestyrelse siden 2011. 
 
En ny formand og en mindre udskiftning i bestyrelsen var en del af resultatet, da Aarhus Airport den 11. maj 2015 holdt generalforsamling, hvor formanden for bestyrelsen, finansdirektør i Danish Crown Jan Nordstrøm, blev afløst af Torben Boldsen.
 
Det er ønsket om at koncentrere sig 100 procent om jobbet som finansdirektør, der har fået Jan Nordstrøm til at træffe valget om at nedlægge hvervet som formand og helt træde ud af bestyrelsen. Han afløses af Peer Heldgaard Kristensen, direktør i VisitAarhus.
 
Fra Aarhus Airports bestyrelse er man taknemlighed over for Jan Nordstrøm for hans store og vellykkede indsats for at reducere driftsomkostningerne i Aarhus Airport, og har samtidig stor forståelse for hans ønske om at fokusere kræfterne på det krævende job som finansdirektør i Danish Crown. Aarhus Airport har i den ordinære drift reduceret underskuddet med 10 mio. kr. fra 14, 6 mio. i 2013 til 4,5 mio. kr.

Den nye bestyrelse konkluderer oven på generalforsamlingen, at der nu er et godt grundlag for en målrettet indsats for styrket markedsføring af lufthavnen og et nyt afsæt for etablering af supplerende ruter, men også at der fortsat er alvorlige udfordringer på den økonomiske bane.
 
For yderligere info og kontakt: Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg +45 26 25 26 45 eller ph@aar.dk
 
Om Aarhus Airport: Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker hele Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Mallorca, Stockholm, Cypern og Kreta. Via vores rute til København sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk. 

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte