Nyheder

SAS etablerer ny rute til stockholm, arlanda

26-06-2015


Fra i dag kan man købe flybilletter til SAS’ nye rute fra Aarhus Airport til Stockholm, Arlanda-lufthavnen. Ruten, der åbner til oktober, bekræfter, at særligt erhvervslivet samt forsknings- og universitetsmiljøet efterspørger et bredere rutenet fra Østjylland.  
   
- Vi er meget glade for, at vi i dag kan løfte sløret for den dejlige nyhed, at SAS har besluttet at udvide deres aktiviteter fra Aarhus Airport. Det er af stor værdi for Østjylland, at vi nu som supplement til vores eksisterende program kan tilbyde det østjyske erhvervsliv en ekstra direkte rute til Stockholm, siger Peter Høgsberg, der er CEO i Aarhus Airport. - Vi har hele tiden vidst, at kunderne er der, og at SAS nu med deres tiltag bekræfter det, viser os, at vi styrer i den helt rigtige retning.
 
Aarhus Airport har allerede en eksisterende rute til Stockholm, nemlig British Airways operated by SUN-AIR of Scandinavia A/S’ rute til Bromma-lufthavnen. Denne rute vil fortsat betjene østjyderne, og ifølge Peter Høgsberg er sammensætningen af de to ruter til Stockholm ideel. 
 
- Vi ser den nye rute som et optimalt supplement til British Airways operated by SUN-AIR of Scandinavia A/S’ eksisterende rute til Bromma. Bromma er som bekendt Stockholms city-lufthavn, mens Arlanda ligger lidt nord for byen. Så afhængigt af, hvor man mere specifikt skal hen, så vælger man den lufthavn, der passer bedst. Ud over at give direkte forbindelse til Stockholm åbner Arlanda-ruten samtidig mulighed for at nå destinationer som fx Finland og Hong Kong, forklarer Peter Høgsberg, og han konkluderer: 
 
- Samlet set støtter ruteåbningen dermed vores første og vigtigste målsætning, som er at give østjyderne og det østjyske erhvervsliv øget ”connectivity”, dvs. en øget mulighed for nemt at komme videre ud i verden – om det så er direkte, via København – eller nu også via Arlanda, slutter han.
 
Den nye rute til Stockholm, Arlanda, åbner den 25. oktober, og flyveturen tager ca. 1 time og 30 min. 
 
Tidstabel
Aarhus-Stockholm (Arlanda)

Mandag til fredag kl. 7.00
Søndag til fredag kl. 18.35
 
Stockholm (Arlanda)-Aarhus
Søndag til fredag kl. 16.30
Søndag til torsdag kl. 20.35
 
For yderligere info og kontakt: Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg +45 26 25 26 45 eller ph@aar.dk

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte