Nyheder

Passager nr. 2,5 mio. på ruten til London

01-10-2015


I dag nåede Aarhus Airport og Ryanair i fællesskab en milepæl af de helt store, da passager nr. 2,5 million på ruten til/fra London-Stansted gik ombord på flyet til den engelske hovedstad. Den heldige passager blev overrasket med en flot gave.  
 
Lækker lufthavnskage, taler og store smil! Der var fest i Aarhus Airport tidligere i dag, da passager nummer 2,5 million på ruten mellem Aarhus og London blev overrasket af lufthavnens medarbejdere.  
 
”Det er en markant milepæl, at vi i dag kan fejre passager nummer 2,5 million, der har været igennem Aarhus Airport på ruten mellem den jyske og den engelske hovedstad,” siger Peter Høgsberg, der er lufthavnsdirektør i Aarhus Airport.
 
Østjyderne elsker lavprisbilletter
”Vi har i et stykke tid regnet på, hvornår den specifikke afgang ville oprinde – og det var flot, at det blev den 1. oktober – en rund dag, der er til at huske! Ruten, der var Ryanairs første i Danmark, blev åbnet i 1999 og har siden etableringen været et stabilt tilløbsstykke. Det er den stadig den dag i dag, for østjyderne vil gerne til London fra deres lokale nærlufthavn. Det er nemt, hurtigt og billigt. Ofte er priserne for en voksen returbillet helt nede på priser fra ca. 500 kr., så det er helt klart en del af forklaringen på, hvorfor ruten altid har været en succes,” forklarer Peter Høgsberg. 
 
Gave til den heldige passager
Den heldige passager, der gik gennem tælleapparatet som præcis passager nr. 2,5 mio., var Rebekka Jepsen fra Aarhus, der fik overrakt en dejlig gave i form af 2 gratis billetter til Ryanair-ruten.  
 
”Ruten til London støtter vores vigtigste målsætning, som er at give østjyderne og det østjyske erhvervsliv øget ’connectivity’, dvs. en øget mulighed for nemt at komme ud i verden – om det så er direkte, via København, Stockholm-Arlanda eller London,” slutter Peter Høgsberg.   
 

Billedtekst: Rebekka Jepsen var den heldige passager nr. 2,5 million på ruten mellem Aarhus og London-Stansted, der tidligere i dag blev overrasket med 2 gratis billetter til ruten. Ruten mellem Aarhus og London, der har eksisteret siden 1999, var Ryanairs første danske rute og er stadig et tilløbsstykke med billige billetter mellem den jyske og engelske hovedstad. Her ses Rebekka sammen med lufthavnsdirektør i Aarhus Airport Peter Høgsberg og Ryanairs Hans Jørgen Elnaes (t.v.), Sales & Marketing Manager, Scandinavia & Baltic.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte