Nyheder

Øget fokus på ruteudvikling i 2016

17-12-2015


Fra næste år går Aarhus Airport for alvor i offensiven når det gælder ruteudviklingen i den lufthavn, der servicerer Danmarks næststørste by. En ny Head of Airline Relations skal analysere oplandets og erhvervslivets ønsker og behov og koble dette sammen med muligheder hos luftfartsselskaberne.  

 
”Gennem de seneste to år har vi i Aarhus Airport primært fokuseret på de interne processer, herunder tilpasning af service- og omkostningsniveauet. I næste fase af lufthavnens virke fokuser vi på de kommercielle aktiviteter, hvilket naturligvis primært er ruteudviklingen,” forklarer CEO i Aarhus Airport Peter Høgsberg. 
 
Et relationskoncept, der skal tiltrække ruter
Lufthavnen har derfor besluttet at tilføre ekstra ressourcer til dette arbejde i form af en medarbejder til en nyoprettet stilling. Den nye medarbejder er ene og alene dedikeret til at stå i spidsen for at etablere, implementere og udvikle et særligt relationskoncept, der har til formål tiltrække flere ruter til lufthavnen. 
 
”Vi lever af østjydernes og det østjyske erhvervslivs behov for og ønske om at rejse fra og til Aarhus Airport. Udviklingen af vores nye relationskoncept vil derfor tage afsæt i analyser af markedet og mulighederne og inddrage erhvervsliv og andre relevante østjyske interessenter i arbejdet med at skaffe aftaler på plads med luftfartsselskaberne,” forklarer Peter Høgsberg, der understreger, at den nye medarbejder har en kommerciel og strategisk profil.
 
Den lille hage
Der er kun én lille hage ved denne nøje udtænkte plan, nemlig at den nye medarbejder ikke er fundet, endsige ansat, endnu. ”Vi glæder os til at finde den helt rette person til stillingen, og jeg er sikker på, at vi får rigtig mange spændende profiler og ansøgninger at se, når vi slår stillingen op. Der er virkelig mange personer, der har en kæmpe interesse for lufthavnen og dens fremtid, og netop denne nye medarbejder kommer jo til at få beføjelsen til også at gøre noget ved det,” slutter Peter Høgsberg.
 
Stillingsopslaget til den nye stilling som Head of Airline Relations kan ses her
 
For yderligere info og kontakt: CEO i Aarhus Airport Peter Høgsberg +45 26 25 26 45 eller ph@aar.dk

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte