Nyheder

"Vi vækster!" (pressemeddelelse)

25-05-2016


Aarhus Airports 2015-regnskab er i dag blevet godkendt på lufthavnens generalforsamling, hvor også bestyrelsesformand Torben Boldsen blev genvalgt som formand. Lufthavnen vækster fortsat, og direktøren melder om flotte stigninger i passagerer i årets første måneder.  
 
Der var stort opbud af østjyske beslutningstagere, da Aarhus Airport tidligere i dag afholdt bestyrelsesmøde og generalforsamling i lufthavnen. På generalforsamlingen blev årsrapporten for 2015 godkendt, og bestyrelsesformand Torben Boldsen blev genvalgt som formand. Ny næstformand i bestyrelsen er Peer H. Kristensen fra Visit Aarhus, der har været medlem af bestyrelsen siden 11. maj sidste år. 
 
- Vi er glade for, at Torben Boldsen som ventet er blevet genvalgt som formand for bestyrelsen på vores generalforsamling, da hans formandskab har været en rigtig god periode for lufthavnen med stort fokus på passagertilvækst, ruteudvikling og modernisering, siger Peter Høgsberg, der er CEO i Aarhus Airport.  
 
I relation til disse fokuspunkter kan bl.a. fremhæves SAS’ nye rute til Stockholm-Arlanda, der åbnede i oktober måned, ansættelsen af lufthavnens nye Head of Airline Relations, David Surley, en gennemgribende renovering af passagerfaciliteterne i lufthavnen, hvis sidste fase p.t. er i gang – samt den samlede klargøring og planlægning af lufthavnens rolle i forbindelse med, at Aarhus næste år er Europæisk Kulturhovedstad. Her kan især samarbejdet med 2017-teamet og initiativet ’Aarhus Lufthavn 2.0’ fremhæves, idet lufthavnen her indgår – og kommer til at indgå – i helt nye og utraditionelle roller som fx location for diverse kulturelle arrangementer. 
 
- Ud over alle disse positive vækstelementer er det naturligvis også meget glædeligt, at passagertallene har oplevet en stor stigning i årets første måneder sammenlignet med samme periode sidste år. I april ser vi således en stigning på ikke mindre end 13,8 procent sammenlignet med samme måned sidste år, og vi forventer fortsat vækst og tilgang af nye ruter i løbet af 2017, slutter Peter Høgsberg.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte