Nyheder

MALAGA - SOL OG STRAND, KULTUR OG LIVSSTIL

05-11-2016


Næste sommer bliver det ekstra nemt for alle os i Østjylland at nyde sommeren i og omkring Malaga. Med SAS' nye sæson-rute til ’Malaga – Costa del Sol Airport’ i Spanien kommer du nemlig nemt til Malaga henover sommeren i 2017. 
 
Costa del Sol er en velkendt juvel på Spaniens middelhavskyst – en kystlinje, vi danskere har elsket og besøgt siden charterferierne kom på programmet i 1960'erne. Området byder på alt fra lækre strande og betagende arkitektur til et velrenommeret køkken - og er desuden en skattet vinregion.

Uanset om du nyder området fra egen villa eller lejlighed, eller booker dig ind på hotel eller i lejlighed i de populære ferieområder, så vil du helt sikkert kunne finde et sted, der passer lige til dig. Der findes alt fra lækre spa-resorts i Marbella og Puerto Banus til populære og familievenlige strande i Benalmadena, Fuengirola, Estepona m.fl.


GØR SOM GODT OG VEL 14.000 ANDRE: Se den flotte video om smukke Puerto Banus, som du nemt besøger, når du alligevel er i Malaga. Vi på redaktionen er VILDE med den lille, eksklusive havneby, der byder på alt fra cocktails i 'vandkanten' og lækre butikker til skønne måltider på byens mange fiskerestauranter - sammen med de lokale.


Lige øst for lufthavnen ligger selve byen Malaga med sine mange historiske og kulturelle skatte som fx Picasso Malaga Kunstmuseet og Centre Pompidou – og byen er samtidig indgangen til Nerja øst for byen, Granada med det berømte Alhambra, den antikke, romantiske by Ronda, den andalusiske hovedstad Sevilla og de snedækkede Nevada-bjerge.
 
NB! Du kan hoppe på flyveren til Malaga hver søndag fra den 25. juni til og med den 6. august 2017. Flyveturen tager lidt under 4 timer hver vej, og turen tilbagelægges i et lækkert Airbus A320-fly med særdeles bekvemme afgangstider – 15.30 fra Aarhus og 10.30 fra Malaga. 


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte