Nyheder

Hvem skal du juleshoppe med?

09-11-2016


Det føles måske lidt tidligt at tale om jul nu - men faktum er, at der kun er ca. halvanden måned til.... Så har du lyst til at shoppe julegaver i Reykjavik, New York eller London, er det måske nu, du skal booke flybilletten? 

Juleshopping i London er en helt speciel, stemningsfuld klassiker - og næsten med garanti et hit, uanset hvem du skal afsted med. I byen får du rig mulighed for at shoppe alt, hvad hjertet begærer - samtidig med at byen tilbyder et utal af julemarkeder og underholdning, der skaber den helt rigtige julestemning.

Oplev eksempelvis, at Hyde Park i juletiden er forvandlet til Winter Wonderland, hvor du bl.a. kan hilse på julemanden i Santa Land, skøjte på Englands største skøjtebane eller prøve en af de vilde forlystelser! Og hvordan mon årets udsmykning er i hyggelige Liberty, lækre Harrod's eller cool Selfridges...? Eller hvad med Fortnum & Mason's eventyrlige butik, der bugner af engelsk klasse med te, kaffe, kager, kiks og marmelade - og ret sikkert slår benene væk under dig med deres fantastiske udsmykning og smukke gaveæsker.
 
> Læs om juleshopping, jul og nytår på Madeira med Århus Charter, tilbud på læbepleje i Flybuy m.v. i vores dugfriske nyhedsbrev

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte