Nyheder

Ny teknisk chef i Aarhus Airport

09-11-2020


Mathias Fruergaard er tiltrådt som teknisk chef i Aarhus Airport. 

Mathias Fruergaard kommer fra en stilling som projektleder hos den Aarhusbaserede entreprenørvirksomhed Q-Construction, hvor han igennem de sidste tre år har ledet byggeprojekter rundt omkring i Danmark. Således har Mathias senest sat sit præg på et multihus i Hjortshøj, et boligkompleks med 48 lejligheder på Amager, en rækkehuskarré med 65 huse i Smørumnedre og en multihal til Greve Gymnasium. 

Nu står den 28-årige bygningsingeniør i spidsen for en omfattende udvidelse og ombygning af Aarhus Airport. Lufthavnen investerer i disse år mere end 100 millioner kroner i at skabe en lufthavn i international liga, der skal kunne håndtere op mod 1,5 millioner passagerer årligt. Lufthavnen gennemgår en totalforvandling, hvor der blandt andet etableres ny, topmoderne sikkerhedskontrol, syv nye gates, nordiskinspirerede lounge- og restaurantområder, legeplads i flere etager og et 500 m2 shopping-område. Kronen på værket bliver et spritnyt hotel med plads til 84 overnattende gæster. Det ventes at stå klar i 2022. 

Mathias Fruergaard er uddannet bygningsingeniør i 2016 fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet med speciale i byggeproduktion. Mathias’ kernekompetencer er centreret omkring de udførende entreprenørdiscipliner som projekt- og økonomistyring samt projektledelse, hvor han som digitalt indfødt manøvrerer hjemmevant i digitale it-systemer som styringsværktøj. 

Mathias er oprindelig fra Skive og bor i Aarhus. Snart hedder postnummeret 8381 Tilst, hvor han flytter i hus med sin forlovede, Jane. Uden for arbejdstid er Mathias lidt af en gadget-nørd, der ofte går i luften med sin drone, men han søger også gerne ud i naturen på en sheltertur med gutterne. 

Mathias Fruergaard er tiltrådt sin nye stilling den 1. november. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst Tina Baungaard-Jensen, kommunikationschef hos Aarhus Airport på telefon +45 41 28 10 01 eller mail tbj@aar.dk

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte