Nyheder

Endnu mere Polen fra Aarhus Airport

05-12-2019I slutningen af marts får østjyderne endnu bedre muligheder for at rejse et smut til en af de østeuropæiske byer, der markerer sig på listen over opkommende storbydestinationer. Havnebyen Gdansk udvikler sig til et stadigt mere fashionabelt sted og eftertragtet rejsemål for turister fra hele Europa, og danskerne holder sig ikke tilbage. Det viser blandt andet søgetal fra rejseportalen Momondo, hvor havnebyen har oplevet stor vækst i antallet af danske søgninger de senere år.
 
”Storbyferier er blandt de mest populære ferieformer, og folk har efterhånden besøgt hovedstæderne. Derfor vender de rejsende blikket mod andre europæiske større byer med et rigt udbud af kultur, gastronomi og shopping. Polen er et stærkt voksende marked, og Gdansk er en livlig metropol, der har rigtigt meget at byde på. Det er godt set af Ryanair at øge frekvensen fra Aarhus til Gdansk i foråret, der traditionelt set er højsæson for en forlænget storbyweekend”, siger Peer H. Kristensen, som er direktør i Aarhus Airport.
 
Mens Gdansk hører til blandt de nyere storbyrejsemål, er de klassiske destinationer stadig i høj kurs både blandt både ferierejsende og forretningsrejsende. London-efterspørgslen er fortsat stor og har blandt andet medført en stigning i antallet af passagerer ikke mindst hos easyJet, der genåbnede ruten fra Aarhus til Gatwick Lufthavn i sidste måned. Fra 2020 vil Aarhus Airports’ partner SAS næsten fordoble kapaciteten til Stockholm, ligesom SAS omtrent tredobler afgangene fra Aarhus til de lunere storbyer Palma de Mallorca og Malaga.
 

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte