Nyheder

Klar til juleshopping: Flyrute til London genåbner

01-11-2019


I Aarhus Airport starter november måned med genåbningen af en populær rute. EasyJet-ruten fra Aarhus Airport til London Gatwick er igen klar til at flyve danskerne fra Østjylland til juleshopping i den populære storby, som også er lufthavnens største internationale destination.

Tal fra VisitBritain viser, at danskerne fra 2008 til 2018 øgede feriebesøgene til Storbritannien med over 56 % i juleperioden fra oktober til og med december. Over 25 % af danskernes rejser til Storbritannien foregik i månederne oktober til december, og over 61 % af besøgene i 2018 gik til London, hvor især shopping er én af de helt store ferieaktiviteter.

”EasyJets genåbning af ruten giver østjyderne endnu flere muligheder for at rejse til London. Gatwick-Aarhus er en strategisk vigtig rute, da Gatwick er en meget populær lufthavn, der giver nem og hurtig adgang til London for både ferierejsende og forretningsrejsende. Samtidig er det et klart signal om, at easyJet ser et stort potentiale i Østjylland, når flyselskabet vælger at flyve fra Aarhus Airport, som den eneste lufthavn i Jylland,” siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Med genåbningen af ruten til London Gatwick har Aarhus Airport nu to ruter til London. Ryanair har nemlig fløjet ruten til Stansted i 20 år. Med to ruter i spil bliver det endnu nemmere og mere fleksibelt for østjyderne at tage på juleshopping i favorit-storbyen.

Billedtekst: Et smut til julebyen London bliver endnu nemmere for østjyderne med genåbningen af easyJets rute fra Aarhus Airport til London Gatwick, der flyver hver mandag og fredag i vinterhalvåret.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte