Nyheder

Spis dig vej gennem Prag

14-01-2017


Det er velkendt, at både mad og drikke er billigt i Prag, men det vil overraske nogen, at Prag også i dag kan bryste sig af at være et eftertragtet mål for gourmet-turister, madbloggere og generelle ’foodies’ fra hele verden. Det siges stadig, at alle bør prøve de billige, traditionelle gade-retter såsom den søde cylinderformede trdelnik, den pizzalignende langose, den stegte ost smažený sýr og så selvfølgelig de mange forskellige typer pølser såsom parek, utopenec og kielbasa. 


Men mange ville også råde turister til at prøve i hvert fald én aften på en finere restaurant – man får nemlig meget for pengene i Prag! Eksempelvis er Prag kendt for at have flere Michelin-restauranter med retter til priser meget langt under, hvad vi kender fra Skandinavien. 

Specielt roses den trendy Michelin-restaurant Field til skyerne for at servere overdådig mad til billige priser. Man kan eksempelvis fra à la carte-menuen få hovedretter til lige under 100 kroner – hvilket jo er en betydeligt lavere pris end dem, vi ser på vores egne danske Michelin-restauranter.  
 
> Se menuen her

Bon Appétit! / Dobrou chuť!

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte