Nyheder

Børneåbning af Europæisk Kulturhovedstad

18-01-2017


Aarhus Airport lægger fredag d. 20/1-2017 rammer til et arrangement, som skyder kulturåret i gang for nogle af de vigtigste (og mindste) østjyder - børnene.  


Som en del af ét stort fælles arrangement under titlen 'Ønskelandet' vil Østjyllands børn fra de forskellige kommuner fejre åbningen dagen før den officielle åbning. I lufthavnen vil Nord- og Syddjurs kommuners børn udfolde deres kreativitet med kunst, drama, sang og dans i et imponerende program der løber fra 16.00-18.00. På programmet er blandt andet fællessang og dans til sangen ’Ønskelandet’, skrevet til sammenhængen af Alberte Winding, Andreas Fuglebæk og Jan Rørdam i samarbejde med Dansehallerne.  Børnene vil ligeledes kunne udfolde deres kreativitet med aktiviteter omkring en interaktiv portal skabt af lokale kunstnere i samarbejde med elever og lærere fra billedskolerne.  


Efter arrangementet har lufthavnens restaurant skabt en hel speciel menu ’ønskegryden’ til arrangementet, ligesom de under arrangementet vil sælge lækre snacks til børn og barnlige sjæle.  


Har du lyst til at give familie en kulturel oplevelse i børnehøjde? så kig forbi lufthavnen i dag fra 16.00-18.00.  


Hør sangen Ønskelandet


Læs mere om børneåbninsarrangementet

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte