Nyheder

Fjerde nye destination er landet!

10-02-2017


Århus Charter starter charterflyvning til den græske ø Ithaca fra Aarhus Airport. Dermed har lufthavnen indtil videre føjet fire nye europæiske destinationer til sit 2017-program.

”Vi har altid mange forespørgsler fra vores gæster om at tilbyde nye rejsemål fra Aarhus Airport, hvor vi har fløjet siden vores start i 1988. Derfor er vi glade for at kunne efterkomme deres ønske. Ydermere efterspørger vores gæster til stadighed rejsemål, som er uberørte og anderledes chartermål end de kendte græsker øer, hvilket er en af grundene til vores valg af denne græske perle,” siger Henrik G. Jensen, bureauchef i Århus Charter.

Også lufthavnsdirektør Peter Høgsberg udtrykker glæde over den positive udvikling i Aarhus Airport efter en længere debat om lufthavnens fremtid, der som bekendt endte med, at lufthavnen forbliver på sin nuværende placering i Tirstrup. 

”Jo mere ro der er omkring et projekt, jo større er villigheden normalt også til at investere i det. Mit klare indtryk er, at det netop er det, vi ser resultatet af i øjeblikket, hvor vi inden for få måneder har kunnet føje fire nye destinationer til lufthavnens rejsemål. I dette tilfælde er det meget glædeligt, at Århus Charter har valgt at tilbyde en ny og spændende destination til østjyderne – ikke mindst fordi Århus Charter har et meget loyalt publikum, som i vid udstrækning foretrækker at rejse fra Aarhus Airport,” siger Peter Høgsberg. 

Ithaca er beliggende i det Ioniske Hav vest for Grækenlands fastland. Øens omdrejningspunkt er havnebyen Vathi, der byder på et væld af små gader, butikker og tavernaer. Området byder ligeledes på strande med krystalklart vand, ligesom øen er velegnet til aktive ferier med eksempelvis sejlads og kajak samt vandring i bjergene. Overordnet udmærker Ithaca sig i høj grad ved at være uspoleret af turisme, hvorfor øen giver et autentisk billede af livet på de græske øer.

Århus Charter flyver fra den 20. maj 2017 mellem Aarhus Airport og Preveza på det græske fastland. Herfra går turen videre til byen Lefkas med bus, hvorefter gæsterne bliver fragtet det sidste stykke til Ithaca med båd. Der flyves til og med lørdag den 14. oktober 2017, dog med en pause i august. 

De seneste måneder har Aarhus Airport præsenteret yderligere tre nye destinationer i form af Prag, Malaga og Gdansk. Disse ruter åbner i henholdsvis maj, juni og oktober. 
 
(Pressemeddelelse udsendt d.d.).

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte