Nyheder

Nu kan Aarhus stemme sig til en ny flyrute

07-03-2018


Nu kan Aarhus stemme sig til en ny flyrute

Nogle virksomheder forsøger at involvere deres brugere og kunder via sociale medier, mens andre kører linen helt ud. Til sidstnævnte kategori hører Eurowings, som har valgt at lægge det i hænderne på brugerne, hvilken europæisk destination, det tyske flyselskab skal etablere en ny rute til. Blandt de seks nominerede lufthavne er Aarhus Airport.

”At Aarhus Airport er blevet udvalgt blandt flere hundrede lufthavne i Europa ser jeg som et kvalitetsstempel og som et bevis på, at vi er på radaren hos Eurowings. Når et flyselskab på den måde har fået øje på en, gør det alt andet lige snakken om et eventuelt fremtidigt samarbejde lettere. I virkeligheden kan vi bruge eksponeringen over hele Europa uanset resultatet af afstemningen,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Også hos VisitAarhus er der glæde at spore over opmærksomheden, som ifølge direktør Peer H. Kristensen er særdeles positiv for Aarhus som turismedestination. 

”Aarhus har tidligere haft stor succes med brugerinvolvering, idet vi i 2012 blev nummer to i en global afstemning om, hvilken by der skulle have den næste Trip Advisor City Guide. Derfor glæder vi os over igen at være en del af en lignende afstemning, og vi håber selvfølgelig meget på at vinde. Både fordi en ny rute med Eurowings vil resultere i øget turisme til Aarhus, og fordi ruten vil øge østjydernes mulighed for at komme ud i verden. Jo flere destinationer der er bundet op på Østjylland, jo bedre er det for lokalområdet,” siger Peer H. Kristensen.

Foruden Aarhus er de nominerede byer i afstemningen irske Cork, norske Stavanger, slovakiske Kosice, slovenske Ljubljana og tyske Friedrichshafen.

Både Peter Høgsberg og Peer H. Kristensen opfordrer alle østjyder til at deltage i afstemningen senest mandag den 12. marts på dette link:  https://www.vote-and-fly.com/

Afstemningen lukker mandag kl. 15, hvorefter de tre byer med flest stemmer indgår i en live afstemning på Facebook. Byen med flest stemmer helt til slut annonceres tirsdag den 13. marts og får altså fornøjelsen af en ny rute fra en af Eurowings’ destinationer i Tyskland. 


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte