Nyheder

Hvor vil du nyde sol, sne og afterski?

23-01-2018


Uanset om du er skiekspert, vil på hyggetur med familien eller leder efter en romantisk kærestetur i en afsides træhytte, så er der masser af skimuligheder i Europa. Det er lidt et temperamentsspørgsmål, om man har lyst til at tage nordpå eller sydpå. Men er du til norsk ski-charme, er Gardermoen Lufthavn ved Oslo et oplagt udgangspunkt for en fremragende skitur.

Herfra kan du nå nogle af Nordens mest populære skisportsteder, herunder Geilo, Hemsedal og Trysil - eller hvad med et besøg på den berømte skihopbakke, Holmenkollen? På de traditionelle skisportsteder får du mulighed for både at opleve suset af det alpine skiløb og skønne langrendsture i Norges smukke, fredfyldte natur. Og det er let at besøge disse destinationer, da der i sæsonen går 'ski-busser' direkte fra lufthavnen til områderne og i de fleste tilfælde direkte til hotellerne.

Du kan også overveje at gå linen helt ud og tage flyet videre fra Oslo til Tromsø i Nordnorge - og samtidig få muligheden for se på helt særlige natur- og kulturoplevelser som fx den smukke Ishavskatedral, det legendariske bøfhus/ værtshus Skarven, der bl.a. byder på mad fra det arktiske køkken, eller hvad med en helikoptertur ud over områdets eventyrligt smukke natur? Vi er VILDE med Norge - hvad med dig?

> Turen starter med en billet til Oslo - vil du se nærmere på en?

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte