Nyheder

Ny rute til Nice

10-01-2018


Pressemeddelelse, 10. januar 2018 

Det strategiske samarbejde mellem SAS og Aarhus Airport udmønter sig i endnu en ruteåbning. Til foråret kan østjyderne også flyve til Nice fra lufthavnen i Aarhus.

I oktober offentliggjorde SAS og Aarhus Airport planerne for et strategisk samarbejde og en aftale om at åbne fem nye ruter. Nu præsenterer de to parter igen en ny rute. Fra den 14. april kan østjyderne flyve direkte til den populære destination Nice i Sydfrankrig.

Med de to eksisterende ruter til København og Malaga, de fem nyligt annoncerede ruter til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split samt den nyeste tilføjelse til Nice, har SAS således otte ruter til og fra Aarhus Airport. Som følge af samarbejdet mellem SAS og Aarhus Airport står lufthavnens trafik foran en udvidelse på mere end 50 pct.

”Vi har et aldeles godt samarbejde med SAS. Ligesom de fem nye ruter i efteråret er Nice-ruten endnu et bevis på, at vi lytter til kundernes ønsker. Det gør mig glad og stolt, at vi sammen med SAS kan åbne den eftertragtede rute allerede til april,” fortæller Torben Boldsen, bestyrelsesformand for Aarhus Airport.  

Nice er er den anden mest besøgte by i Frankrig – kun overgået af Paris. Også i Aarhus kan man spore stor interesse for den sydfranske by.   

”Fra analyser af østjydernes rejsemønstre er det tydeligt, at der er efterspørgsel på ruten til Nice. Mange i vores område har feriebolig i Sydfrankrig, og den nye Nice-rute vil selvfølgelig være særligt attraktiv for dem, men også for andre østjyske turister, der drømmer om en ferie ved det franske middelhav,” fortæller Torben Boldsen.

Ligesom de andre nye SAS-ruter åbner ruten til Nice til foråret. 
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte