Nyheder

Gaveidé: Gi' en weekendtur?

17-11-2017


Engang imellem vil man gerne forære nogen, man elsker, noget helt særligt - måske fordi man har givet dem det samme gavekort for mange gange i træk? Måske fordi der er tale om en helt speciel anledning? Eller måske bare fordi personen faktisk fortjener noget helt særligt?

En weekendtur til en af Europas storbyer er med garanti en gave, der huskes, og som giver jer gode muligheder for at skabe fantastiske minder. Og faktisk behøver det ikke at være særlig dyrt. Hvis du for eksempel nøjes med at give flybilletterne, kan det oftest gøres ganske billigt - specielt hvis du vælger et selskab som Ryanair, hvor enkeltbilletterne oftest kan findes billigere end en caféburger med en cola ved åen i Aarhus. Og hvad tror du, du husker længst?

Specielt oplagt lige nu er den historiske by Gdansk, hvor du kan finde billetter helt ned til 27 kroner! Og eftersom hverken overnatning eller en tur på bar eller restaurant kræver den tunge pengepung i Polen, kan man altså nemt komme afsted med at give en oplevelse for livet for mindre end prisen på den parfume eller den bluse, du måske havde overvejet at købe?


> Find billige billetter til masser af storbyer

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte