Nyheder

Kræsen spa-turist?

21-09-2017


Massage, frisør, ansigtsbehandling, mani- og pedicure, oplevelsesbruser, isbad, duft-jacuzzi og saunagus... Er der noget, de kan i Gdansk, Sopot og Gdynia, så er det wellness-treatments og spa. Området er således ikke overraskende et yndet feriemål for spa-turister, for her finder du et udbud af skønheds- og velværebehandlinger som ingen andre steder. Er det tid til at blive ’pampered’ - måske på tur med dine veninder - så er Trebyen uden tvivl derfor et virkelig godt bud på din næste destination. Og prisniveauet er tilmed meget fornuftigt.

Siden midt i 1800-tallet har kur-turister været tiltrukket af badebyen Sopot, der er bygget op omkring hoteller med kurfaciliteter. De fleste af byens hoteller har haft store afdelinger med et udvalg af kur-bade i havvand og ferskvand - og selvom tiderne og dermed metoderne har ændret sig, så holdes traditionen stadig i hævd på mange af hotellerne med lækre, topmoderne spa-afdelinger. 

Trebyens beliggenhed ved havet gør samtidig spa-ferier i området ekstra populære, da behandlingerne kan kombineres med for eksempel frisk luft og lange gå-ture ved vandet.

Blandt de spa- og wellnesssteder, der hitter på diverse top 10-lister i Gdansk, kan blandt andet nævnes Thao Thai Spa, Arcadia Spa, Jacques Andre Hair & Spa, Joliesse Hair & Spa, Marina Day Spa, Urban Spa (på Hilton Hotel) og Diamond Clinic. I Sopot kan vi fremhæve fx Grand Hotel, Thai Mai, Sand Spa og Sheraton Sopot Spa.

> Se hele vores inspirationsmagasin om, hvad du kan opleve i Gdansk og omegn

Lige nu kan du købe billetter til Gdansk til 73 DKK for en enkeltbillet - så bliver det vist ikke billigere. 

(Prisen er lokaliseret den 19/9-17, er angivet i danske kroner og gælder enkeltbilletter. Der tages forbehold for prisudsving og udsolgte billetter. Bemærk: Prisen kan være under forudsætning af tilkøb af returbillet).


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte