Polen

Warszawa

En af Europas mest nyskabende storbyer

En storby der skal besøges!

Mange har allerede besøgt de klassiske storbydestinationer, og Warszawa er et eksotisk alternativ, som er perfekt til en forlænget weekend. Warszawa byder på et farverigt kalejdoskop af kultur, historie, gastronomi og storbyliv. Det er Ryanair’s eneste direkte rute til den polske metropol fra Danmark

Country

Polen

Flying time

1 time 35 minutter

Language

Polsk

Season

Hele året

Currency

Euro

Time difference

Ingen

Airport

Warsaw Modlin Airport

AAR

WMI

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Europas Fugl Føniks

Den polske hovedstad, Warszawa, rejste sig som Fugl Føniks efter at være blevet sønderbombet under 2. verdenskrig. Med nænsom respekt for datidens byggestil blev den gamle bydel genopført med et imponerende resultat, som bragte en plads på Unesco’s verdensarvsliste med sig. Bydelen rummer historiske bygninger, farverige huse og smalle gader med massevis af butikker og cafeer.

Lokal øl og ciderdrinks

Slotte, paladser, seværdigheder og museer er drysset jævnt ud over byen, mens promenader og badesteder ligger som perler på en snor langs floden Vistula. Praga-distriktet er garant for et livligt natteliv med rig mulighed for at smage sig igennem de lokale øl, ligesom Polens position som Europas største producent af æbler afspejles i drinkskortenes frugtige cider-cocktails.

Warszawa Vejrudsigt

Slaraffenland for livsnydere

Byens imponerende skyline tæller Europas højeste bygning, Varso Tower, der strækker sig op i en himmelhøjde af 310 meter med en spektakulær restaurant- og skybar på toppen. Tårnet rummer også det nyåbnede luksushotel NYX Hotel Warszawa, der er en opsigtsvækkende tilføjelse til Warszawas alsidige hotelscene, der kan give enhver hoteljunkie abstinenser. Warszawa er samtidig et rent slaraffenland for foodies, som kan spise sig gennem ypperlige Michelin-oplevelser til små penge, mens de shoppeglade heller ikke kommer til at mangle noget i den sprudlende storby.

Er du klar til hip storby?
Book din næste rejse til Warszawa

Find billetter

Sign up to
our newsletter