Frankrig

Nice

Det er nice at være i Nice

Med sin imponerende kyststrækning langs det smukke middelhav er det ikke svært at regne ud, hvor Côte d'Azur, "Den Azurblå Kyst", har fået sit navn fra.

Sydfrankrig behøver næsten ingen introduktion. Det er et af verdens mest yndede feriesteder, og alt fra filmstjerner til backpackere, børnefamilie, kunstnere og livsnydere har lagt vejen omkring det sydfranske. Uanset hvilken kategori man tilhører, kan man ikke undgå at blive fortryllet af Rivieraen, stemningen, vine, maden og turkisblå hav.
Flyv direkte til det franske ferieparadis med SAS.

Country

Frankrig

Flying time

2 timer 20 minutter

Language

Fransk

Season

Fra juli

Currency

Euro

Time difference

Ingen

Airport

Nice Côte d'Azur

AAR

NCE

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Smag på Nice

Det franske køkken er et af de mest elskede i hele verden – og med god grund. De fleste kender de franske fristelser som baguettes, escargots, crêpes, coq au vin, bouillabaisse og bæuf bourguignon. De fleste franske byer har sin signaturret eller egnsret, og i Nice er den mest oplagt spise helt klart salade nicoise, som blandt andet består af tun, æg, oliven og grønne bønner. Du kan også få salaten i en sandwichudgave – Le Ban Bagnat.
Velbekomme!

Sol og strand

Nice er lig med sol og strand. Mange af strandende er stenstrande, og det bliver hurtigt dybt. Selv om du ikke er til havbadning, må du ikke snyde dig selv for en hyggelig stund med et iskoldt glas rosé eller en romatiske slentretur i strandkanten. Strandene i Sydfrankrig er betagende, og de fleste er gratis at besøge.
Du kan også finde private beach clubs, hvor du kan nyde livet i en strandseng og få serveret skøn mad og kølige drikkevarer lige under parasollen.

Nice Vejrudsigt

Shoppingmekka fra A-Z

Leder du efter eksklusiv shopping, går du ikke forgæves i Nice. De store brands som Hermès, Louis Vuitton og Chanel ligger side om side i området omkring Rue Paradis og Avenue de Verdun.
Nice er også et shoppingparadis for dem, som foretrækker highstreet butikker som Mango, Zara eller vintagebutikker med lækkert fransk secondhand tøj. Mange franske beautyprodukter er betydeligt billigere end i Danmark.

Er du til fransk charme?
Book din næste rejse til Nice

Find billetter

Sign up to
our newsletter