Planlæg din efterårsferie og flyv direkte fra Aarhus Airport

Har du planlagt din efterårsferie? I en mørk tid kan det være nødvendigt at komme væk fra de vante omgivelser og måske endda få lidt sol. Hvad enten du ønsker en efterårsferie med kulturelle oplevelser i spændende storbyer, at solbade ved skønne sandstrande, besøge vores skandinaviske naboer eller måske noget helt fjerde, så kan du være sikker på at Aarhus Airport har nogle spændende destinationer til din efterårsferie.

Fontain in Malaga

Malaga, Spanien

Det er ikke en hemmelighed, at mange danskere kan nynne med med på Helmig-klassikeren “Malaga”, og faktisk har mange danskere også ferieboliger på Costa del Sol. Malaga kan både give din efterårsferie en pulserende storbystemning med fantastiske spisesteder og barer, men samtidig også kulturelle perler såsom Picasso museet, San Juan Bautista kirken, Alcazaba ruinen og ikke mindst sine smukke badestrande.

Hurghada, Egypten

Tag på en solfyldt efterårsferie til Hurghada ved Rødehavet. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prisklasser, som møder et hvert ønske for en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

Gdansk city

Gdansk, Polen

En by der kan tilbyde dig en formidable weekendferie. Tag for eksempel ned til havnefronten ved Visla-floden og gå en tur langs Gdansks svar på Nyhavn eller tag en slentretur i den gamle bydel, hvor det vrimler med farverige byhuse, smukke kirker og vildt dekoreret bygninger. Det er nok de færreste, der tænker på badeferie, når de hører om den polske by, men faktisk har Gdansk en lang række strande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler.

London, Big Ben

London, Storbritannien

London er og bliver en af de ultimative storbydestinationer – og med god grund. Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern, så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea. Mulighederne er mange i den såkaldte “Melting pot”-by, hvor kultur, historie og byliv fusionere og skaber den perfekte feriedestination til enten weekendturen eller en længere ferie.

Milan Italy

Milano, Italien

Storby destination nummer 1, Milano, er indbegrebet af rigt kulturliv, bar- og restaurantmiljø og shoppingmuligheder. Byen ligger centralt placeret i den nordlige del af Italien hvorfra du kan tage på dagsture med gode togforbindelser. Du kan eksempelvis tage på en dejlig tur til Comosøen, der ligger kun 1 time fra Milano.

Stockholm, Sverige

Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader. Sveriges hovedstad, Stockholm, er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen.

Parlament, Bukarest

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er rig på kultur, historie, kunst og grønne oaser. Overalt ses en overvældende arkitektur med en blanding af Paris-inspirerede bygninger, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur. Parlamentet er absolut den største attraktion i Bukarest, men byen byder også på andre arkitektoniske godter bl.a. Ateneul Roman, kongeslottet samt Stavropoleos kloster og kirke bygget i starten af 1700-tallet.