Sol- eller storbyferie

Vinterferie

Flyv direkte til mere end 25 destinationer og one-stop til hele verden.

Planlæg vinterferien og flyv direkte fra Aarhus Airport

Uanset om din vinterferie skal byde på solstrejf og badeferie eller kulturelle oplevelser i spændende storbyer, kan du være sikker på at finde en spændende destination til din vinterferie direkte ud fra Aarhus Airport.

Flyv direkte til Sharm El-Sheikh fra Aarhus Airport med Atlantis

Sharm el Sheikh, Egypten

Sharm el Sheikh ved Rødehavet er en af danskernes favorit-destinationer. Og med et af verdens bedste koralrev, skønne strande, familievenlige all inclusive-hoteller og sol året rundt er populariteten til at forstå.

Find rejse

Hurghada, Egypten

Hurghada ligger ud til Rødehavet på fastlandskysten. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prislag, som møder ethvert ønske fra en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

Find rejse

Flyv direkte til Madeira fra Aarhus Airport

Madeira, Portugal

Madeira har været et populært rejsemål i vintermånederne for mange nordeuropæere siden 1800-tallet på grund af sit behagelige, lune klima og sin overdådige frodighed. Den eroderede, vulkanske aske har givet frugtbar grobund for øens mangeartede plantevækst af såvel tropiske som subtropiske vækster med et farvestrålende blomsterhav og en mængde spændende frugter.

Find rejse

Aarhus Airport - Tenerife - Flyv direkte fra Aarhus

Tenerife, Spanien

Tenerife er med sine smukke landskaber og hyggelige landsbyer i uspoleret kanarisk stil en mangfoldig ø. Oplev den måske smukkeste af De Kanariske Øer sammen med Århus Charter!

Find rejse

Flyv med KLM fra Aarhus Airport

Flyv med KLM til Amsterdam eller videre ud i verden

Du kan selvfølgelig også altid vælge at booke din vinterferie med KLM og flyve til Amsterdam eller videre ud til eksempelvis Madrid, Barcelona, Bangkok, New York, Barbados eller et af de mange andre spændende rejsemål.

Find din rejse

Gdańsk, Polen

De færreste tænker nok på badeferie, når de hører om byen, men faktisk har Gdansk en lang række lækre badestrande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler.

Find billetter

London, Storbritannien

​Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea.

Find billetter

Milano, Italien

Milano er nærmest indbegrebet af en citybreak-destination med et rigt kulturliv, en fantastisk bar- og restaurantscene, ypperlige shopping-muligheder og italiensk charme i metermål.

Find billetter

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er autentisk og rig på grønne åndehuller, kultur, historie og kunst. Overalt ses en overvældende arkitektur med et vildt miks af arkitektoniske stilarter – en eklektisk blanding af Paris-inspirerede bygninger af franske arkitekter, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur.

Find billetter

Stockholm. Sverige

Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader. Stockholm er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen.

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder