Sydlandske solstråler

Sommersol fra Aarhus Airport

Vælg mellem kun fly eller fly + hotel

Nyd solens varme og idylliske sandstrande i sommerferien

Flyv direkte fra Aarhus Airport til Sivota

Preveza (Sivota/Lefkas)

Sivota kaldes blandt grækerne selv for ”Det Græske Caribien”. Området er et af de smukkeste steder på det græske fastland med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer og den spektakulære frodige natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer, der kendetegner området i det vestlige Grækenland. Man bliver som gæst intet mindre end betaget over den enestående skønhed, som Sivota byder på.

Priser fra (fly t/r) 1799 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 2599 kr. Find billetter

Meganisi fra Aarhus Airport med Århus Charter

Meganisi (Preveza Airport)

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af græske oplevelser. Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har du en pragtfuld udsigt over det ioniske hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og på halvøen Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden.

Århus Charters gæster kan blive indkvarteret på Esperides Hotel i udkanten af landsbyen Spartochori, der med sine snørklede, stenbelagte gader og hyggelige tavernaer, byder på ægte græsk charme. Med et ophold på Esperides Hotel får du bl.a. Ø-All Inclusive, som giver plads til endnu flere spændende oplevelser emd flere typer af gratis transportmuligheder.

Priser fra (fly t/r Preveza) 1999 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 2999 kr. Find billetter

Oplev Paleros - Flyv direkte til Preveza med Århus Charter

Paleros (Preveza Airport)

Direkte ud til kysten finder du den charmerende ferieby Paleros, som ligger på det græske fastland. Omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv finder du byens centrum, som er det naturlige samlingspunkt for både lokale grækere og turister. Særligt i aftentimerne er spreder der sig en herlig sydlandsk stemning. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder, smukke strande, azurblåt og uspolerede omgivelser.

I feriebyen kan du blive indkvarteret på Thalassa Hotel, som ligger direkte ud til kysten med en betagende udsigt over Det Ioniske Hav.

Priser fra (fly t/r Preveza) 1999 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 2699 kr. Find billetter

Flyv direkte til Pafos på Cypern fra Aarhus Airport

Pafos (Cypern)

Solskinsøen Cypern er med sin mangfoldighed et ideelt feriemål for gæsten i alle aldre. Rejs med Århus Charter direkte fra Aarhus Lufthavn til Pafos.

Afrodite, den græske gudinde for kærlighed, er født på Cypern, hvor hun ifølge sagnet, blev født af havets skum og båret i land på en muslingeskal lidt sydøst for Pafos, og hendes tilnavn Kypris, har givet øen sit navn. Klimaet på Cypern er året rundt pragtfuldt, og øen er rig på muligheder.

Priser fra (fly t/r) 1799 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 2899 kr. Find billetter

 

 

Flyv direkte til Mallorca fra Aarhus Airport

Mallorca

Mallorca er uden tvivl et af de mest elskede rejsemål med et utal af skønne ferieoplevelser  

Ved ankomsten til Mallorca er man som gæst ikke i tvivl om øens alsidighed og skønhed. Man mødes alle steder af fantastisk natur, der med sine bjerge, imponerende udsigter, frodighed og skønne børnevenlige sandstrande overskygger ethvert andet rejsemål. Mallorca er indbegrebet af smukke byer, lige fra pittoreske landsbyer, stadig med et oprindeligt præg, hyggelige kystbyer, mange med egen marina, og ikke mindst hovedbyen Palma, der med sin autentiske mallorcinske stemning, smukke arkitektur og den overdådige katedral på havnefronten af byen, imponerer enhver besøgende.

Priser fra (fly t/r) 1999 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 3799 kr. Find billetter

 

 

Flyv direkte til Zakyntos fra Aarhus Airport

Zakynthos

Besøg dejlige Zakynthos der er kendt for sine havskildpadder, flotte landskab og en af Europas smukkeste strande.

Øen, der er lidt mindre end Bornholm, kaldes også ”Det østlige Middelhavs blomst”, og er en del af de Ioniske Øer ud for den græske vestkyst. Her kan I opleve et smukt grønt landskab med stejle klippeformationer og spektakulære udsigter samt store sandstrande med azurblåt hav.

Priser fra (fly t/r) 1799 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 4499 kr. Find billetter

 

 

Flyv direkte til Kreta fra Aarhus Airport

Kreta (Chania)

Det perfekte valg til en dejlig ferie – Kreta har det hele!

Kreta er Grækenlands største ø og har i mange år været blandt danskernes foretrukne rejsemål. Dette er uden tvivl på grund af øens mangfoldighed, imødekommende befolkning, smukke natur, gastronomi, autencitet samt fantastiske børnevenlige sandstrande. På trods af Kretas mange kvadratmeter er øen ikke større end, at man sagtens kan nå at opleve en stor del af øen på én ferie.

Priser fra (fly t/r) 1799 kr. Find billetter

Priser fra (fly t/r + hotel) 2199 kr. Find billetter

 

Ekstra tilkøb ved flight-only:
Indtjekket bagage: 349 kr.
Mad ombord på flyet: 229 kr. (hver vej)
Transfer til/fra lufthavn: 249 kr.
Ekstra benplads om bord på fly: 275 kr. (hver vej)

Find din sommerferie

Bliv inspireret
og modtag nyheder