Besøg den smukke natur i Island

Reykjavík

Fra 12. juni opstarter flyselskabet "PLAY" to ugentlige afgange til den islandske hovedstad med afgang mandag og fredag.

Reykjavík - something for everyone

Reykjavík er muligvis ikke blandt de største byer i verden, alligevel er den stor nok til, at alle kan finde ting og aktiviteter til noget for enhver smag. Fra en pulserende kulturscene, smuk natur og en musikscene, der konkurrerer med større byer, bør besøgende ikke have noget problem med at fylde deres rejseplaner med sjove eventyr i den islandske hovedstad.

Land

Island

Flyvetid

3 timer 15 minutter

Sprog

Islandsk

Sæson

Sommer

Valuta

Islandske kroner (ISK)

Tidsforskel

- 1 time

Lufthavn

Keflavik Airport

AAR

KEF

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Sky Lagoon i Reykjavik Island

Sky Lagoon

En termisk spa inspireret af natur og kultur. Fordyb dig i varmen i den geotermiske lagune ved havet imens du nyder udsigten ud over Nordatlanterhavet, der strækker sig ud foran dig. Ovenfor blænder glødende solnedgange og stormfulde himmel, og nogle gange, kan du være heldig at det dansende nordlys giver dig et fantastisk helt naturligt show.

Reykjavík Northern Lights - Ragnar Th Sigurdsson.jpg

Lad dig forblænde af nordlyset

Reykjavík er et fantastisk sted at opleve nordlyset, som kan ses på de klare vinternætter. Nordlyset optræder i en række forskellige farver og intensiteter, der enten snurrer blidt i mælkegrønne nuancer eller af og til flammer i en vild og flerfarvet dans hen over nattehimlen og er bestemt et syn værd.

Bliv inspireret
og modtag nyheder