Strand- eller storby?

Påskeferie

Har du brug for inspiration til din påskeferie? Flyv direkte til mere end 25 destinationer og one-stop til hele verden

Planlæg din påskeferie og flyv direkte fra Aarhus Airport

Tag udgangspunkt i vores 25 spændende destinationer direkte fra Aarhus Airport, når du planlægger din påskeferie. Hvad enten du er til en påskeferie med sol og badestrand eller kulturelle oplevelser i spændende storbyer, så kan du være sikker på at finde en fed destination fra Aarhus Airport.

Lad dig inspirere af destinationerne herunder – der er noget for en hver smag.

Flyv direkte til Riga fra Aarhus Airport

Riga, Letland

Gå ikke glip af denne baltiske perle. Riga er en by som er værd at besøge på alle tidspunkter af året og som rummer både storbycharme, østeuropæisk historie, shopping og kulturperler. Lad dig forbløffe af den gamle bydel, der med en af de største samlinger af Art Nouveau-bygninger i Europa pryder bydelen med farverig arkitektur og krummelurer. Eller oplev på tæt hold den nye bydels livlige og bombastiske stemning.

Find billetter

Flyv direkte til Faro fra Aarhus Airport

Faro, Portugal

Det er ikke for ingenting, at Portugal er endt i danskernes top-10 over foretrukne rejsemål. Landet bugner med skøn natur, smukke sandstrande, oplevelser i kulturens navn og noget for den aktive rejsende. Hvis du tager turen til Faro, får du essensen af det Portugal har at tilbyde. Smuk bjergrig natur, en madoplevelse med udgangspunkt i Atlanterhavet, alsidig vine samt lange hvide sandstrande og bølgeforhold, der tiltrækker surfere fra hele verden.

Find billetter

Milano, Italien

Milano er nærmest indbegrebet af en citybreak-destination med et rigt kulturliv, en fantastisk bar- og restaurantscene, uendelige shoppingmuligheder og italiensk charme i metermål. Derudover ligger byen perfekt placeret i det nordlige Italien og med sine gode togforbindelser har dig mulighed for at opleve andre charmerende byer. Tag for eksempel til Torino med tog der tager 50 minutter eller til Gardasøen på under 1 time.

Find billetter

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er rig på kultur, historie, kunst og grønne oaser. Overalt ses en overvældende arkitektur med en blanding af Paris-inspirerede bygninger, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur. Parlamentet er absolut den største attraktion i Bukarest, men byen byder også på andre arkitektoniske godter bl.a. Ateneul Roman, kongeslottet samt Stavropoleos kloster og kirke bygget i starten af 1700-tallet.

Find billetter

Gdańsk, Polen

De færreste tænker nok på badeferie, når de hører om Gdansk, men faktisk har byen en lang række lækre badestrande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler. Man kunne fristes til at bruge kælenavnet “Den østeuropæiske Riviera”, da du finder strandbarer, restauranter og underholdning for hele familien langs de skønne strandpromenader. Strandene er samtidig nemme at komme til. Lej for eksempel en cykel eller hop på en sporvogn direkte fra centrum.

Find billetter

Flyv direkte til Mallorca fra Aarhus Airport

Mallorca, Spanien

Mallorca er uden tvivl en af danskernes absolutte favorit-destinationer, og med god grund. Byen byder på kilometervis af sandstrande, udendørsaktiviteter for enhver smag, en summende storby, tapas, Mallorca-vine, drypstenshuler og ja, vi kunne blive ved. Mallorcas alsidighed gør, at man aldrig bliver træt af byen. Du kan opleve en ny og anderledes ferie i én og samme destination.

Find billetter

Flyv direkte til Stockholm fra Aarhus Airport

Stockholm, Sverige

Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader. Stockholm er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen.

Find billetter

Flyv direkte til London fra Aarhus Airport med Ryanair

London, Storbritannien

London er for mange, en by man ikke kan få nok af. Den alsidige storby tilbyder både gode shoppingmuligheder, historiske attraktioner samt skønne områder såsom Notting Hill, Soho og Hyde Park. Mulighederne er mange. Det er blot et spørgsmål om at komme afsted.

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder