KLM Royal Dutch Airlines

KLM

Direkte til Amsterdam eller videre ud i verden

Flyv direkte til fantastiske Amsterdam, der altid har noget at byde på uanset sæson, eller flyv videre ud i verden med et skift i Schiphol, til destinationer som fx. Paris, New York, Bangkok eller Barcelona

New York, USA

I New York kan du både spise dig mæt, forelske dig i historiske vartegn, museer, utallige skyskrabere og købe dig fattig. Byen tilbyder oceaner af oplevelser med et stort udbud af det meste – oplev bl.a. Central park, Brooklyn Bridge, Time Square, Manhattan Skyline og Frihedsguiden. New York siges at være byen, som aldrig sover, hvor du aldrig kommer til at kede dig – den ultimative storbyferie. 

Find billetter

Barcelona, Spanien

Langs middelhavet i det nordøstlige Spanien ligger Barcelona – Cataloniens hovedstad. Barcelona er hjemstedet for azurblå strande, enestående arkitektur, gamle gader, internationale sportsklubber, lækker tapas og farverige markeder. Byen er propfyldt med kultur og oplevelser for alle, hvor storbyferie kombineres med strandferie – perfekt til en forlænget weekend.

Find billetter

 

Amsterdam, Holland

Amsterdam siges at være en kombination af København, Venedig og Paris – og stadig helt sin egen. Byen er fuld af energi, liv og kreativitet, og hvor end du kigger hen, vil noget interessant fange dit øje. Selv folk, der har boet i Amsterdam længe, vil gribe enhver chance for en sejltur gennem Amsterdams kanaler.

Find billetter

 

Paris, Frankrig

Den franske hovedstad, Paris, er en af de mest besøgte storbyer i Europa. Byen er en kombination af spændende oplevelser og ren selvforkælelse. Paris er rig på historie og kultur med et væld af shoppingmuligheder, restauranter i verdensklasse, romantiske caféer og kendte seværdigheder – herunder Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacré Coeur. Man kan ikke andet end at falde for byens charme.

Find billetter

 

Mange andre destinationer

Via Air France KLM’s solide netværk kan man fra Schiphol-lufthavnen rejse til hundredvis af destinationer.

Find billetter

 

Bliv inspireret
og modtag nyheder