'Tis the season

Magisk juletur

Tag på en uforglemmelig juletur direkte fra Aarhus Airport

Er du vild med julehygge og har du brug for at komme i ægte julestemning, og måske samtidig få overstået årets juleshopping?

Tag på juletur til en af vores skønne destinationer og lad julestemningen fylde dig. På flere af vores destinationer finder du flotte julemarkeder, der byder på noget til ganen eller gaven.

Gdańsk, Polen

Mærk julemagien i den skønne havneby Gdańsk. Gdańsk julemarked blev i 2020 nomineret i konkurrencen om titlen som “European Best Christmas Market 2020” og tog en 3. plads.

Find billetter

Julemarked i Bukarest flyv direkte fra Aarhus Airport

Bukarest, Rumænien

Julemarked i Bukarest er blot en af ​​grundene til, at det er værd at besøge hovedstaden i Rumænien om vinteren. Bukarest ved juletid er fantastisk, et rigtigt eventyr, siger selv de lokale! De små træhytter, der sælger mad, souvenirs og gløgg i hele byen, samt de festlige sange, du kan høre overalt, og lysene, der pynter i byen, gør julen i Bukarest spektakulær.

Find billetter

Milano-jul

Milano, Italien

Elsker du julestemning og shopping? Tag på weekendtur til Milano i julen. Det er den perfekt måde at få styr på de sidste julegaver og måske forkæle sig selv lidt.

Find billetter

Amsterdam, Holland

Julen er en meget populær tid i Holland, der hvert år tiltrækker mange turister. Du kan blandt andet se frem til Winter Paradise, Ice Amsterdam og masser af julemarkeder.

Find billetter

Stockholm, Sverige

Tag til Stockholm og kom i julestemning. Gå en tur i den gamle bydel og oplev den svenske julestemning eller tag en tur på en af de skønne julemarkeder. Det är bra!

Find billetter

London, Storbritannien

London er en by du ikke vil gå glip af i juletiden. Byen oser af jul og du vil uden tvivl komme i julestemning. Tag på juleshopping på Oxford Street eller besøg en af de mange julemarkeder.

Find billetter

Malaga, Spanien

Tag på juletur til Malaga og oplev den eventyrlige julebelysning, der er berømt i hele Spanien. Oplev havnefronten som forvandles til et hyggeligt julemarked.

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder