Storby- eller solferie

Efterårsferie

Planlæg efterårsferien og flyv direkte fra Aarhus Airport

Uanset om din efterårsferie skal byde på kulturelle oplevelser i spændende storbyer, solbade ved Rødehavet, besøge vores skandinaviske naboer eller noget andet, kan du være sikker på at finde en spændende destination til din efterårsferie direkte ud fra Aarhus Airport.

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er autentisk og rig på grønne åndehuller, kultur, historie og kunst. Overalt ses en overvældende arkitektur med et vildt miks af arkitektoniske stilarter.

Find billetter

Hurghada, Egypten

Hurghada ligger ud til Rødehavet på fastlandskysten. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prislag, som møder ethvert ønske fra en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

Find billetter

Oslo, Norge

Oslo er i disse år blandt Europas hurtigst voksende byer. Med sine nye kvarterer, innovative madkultur, mode og kunstscene har Oslo udviklet sig til en by, der bare summer af liv og som fortjener et ✓ på din ”bucket list”.

Find billetter

Gdańsk, Polen

De færreste tænker nok på badeferie, når de hører om byen, men faktisk har Gdansk en lang række lækre badestrande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler.

Find billetter

London, Storbritannien

​Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea.

Find billetter

Stockholm. Sverige

Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader. Stockholm er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen.

Find billetter

Malaga, Spanien

De fleste af os kan nok nynne med på Helmig-klassikeren ”Malaga”, og mange østjyder har da også ferieboliger i det sydspanske. Sangen favner på fin vis det særlige bånd, der er mellem Malaga og Aarhus. Har du allerede testet de klassiske storbydestinationer, så er Malaga et rigtig godt bud på et eksotisk alternativ, der passer perfekt til en forlænget weekend.

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder