Perfekt til en laaaaang weekend

Amsterdam

Flyv direkte med KLM fra 30. oktober 2022

KLM starter 6 ugentlige flyvninger til Amsterdams Lufthavn Schiphol fra 30. oktober 2022.

Amsterdam siges at være en kombination af København, Venedig og Paris – og stadig helt sin egen. Byen er fuld af energi, liv og kreativitet, og hvor end du kigger hen, vil noget interessant fange dit øje. Selv folk, der har boet i Amsterdam længe, vil gribe enhver chance for en sejltur gennem Amsterdams kanaler. Så hop endelig ombord på en af de mange kanalrundfarter, og oplev byen fra vandet.

Land

Holland

Flyvetid

1 time 15 minutter

Sprog

Nederlandsk

Sæson

Hele året

Valuta

Euro

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Amsterdam Airport Schiphol

AAR

AMS

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Mærk byens puls

Kvarteret ’De 9 Straatjes’ eller ’De 9 gader’ er nok Amsterdams mest velkendte hemmelighed, men det virker ikke turistet sammenlignet med byens centrum. Området pulserer af liv fra de mange hyggelige shops og caféer, og du kan finde alt fra små specialiserede forretninger, der kun forhandler tandbørster, til unikke vintagebutikker fyldt med gallakjoler og smokings.

Kunstnernes Amsterdam

Amsterdam er fyldt med kunstmuseer. Og der er et helt museumskvarter, Museumplein, i byen. På det ikoniske Rijksmuseum kan du blandt andet opleve den faste udstilling af hollandsk kunst fra middelalderen frem til det 20. århundrede. På Van Gogh-museet får du mulighed for at træde ind i kunstneren Vincent Van Goghs verden i den største samling af hans værker. Er du mere til moderne kunst og særligt gadekunst, så besøg Moco Museum. Her er street art-legenden Banksy’s originale værker en del af den faste udstilling, mens kunst af Andy Warhol, Salvador Dalí og Roy Litchenstein har været på gæstebesøg.

Du kan også besøge lidt alternative kunstarter som f.eks. et oste- eller et tulipanmuseum.

Bliv inspireret
og modtag nyheder