Zadar

ZADAR - en perle på kroatiens kyst

Ny rute med Ryanair til Zadar i Kroatien

​​​Fra 1. Maj 2020 kan du flyve direkte med Ryanair ​til smukke Zadar i Kroatien! Ruten vil flyve alle mandage og fredage perfekt til en billig weekendtur eller en uge eller to på skøn sol- og oplevelsesferie. ​​Kroatien er en skøn og prisvenlig feriedestination, og netop Zadar ved Dalmatiens kyst, byder i den grad på oplevelser ud over det sædvanlige. 

Hvornår har du eksempelvis sidst danset på solceller, set på vandfald, lyttet til tonerne fra et enormt hav-orgel og besøgt hjerteformede kærlighedsøer? Et besøg i Zadar kan varmt anbefales, og med Ryanairs nemme og billige flybilletter, er det også en overkommelig tur for de fleste!

>ja tak, lad mig finde billige billetter til Zadar

?
Vidste du godt
...at Zadar ifølge Alfred Hitchcock har verdens flotteste solnedgang?

5 TING MAN KAN OPLEVE I ZADAR​​ ​ 


1. TAG PÅ OUTDOOR EVENTYR ​ 

2. NYD STRAND OG SOL  

3. DANS PÅ SOLCELLER  

4. SMAG PÅ DALMATIENS KØKKEN

5. UDFORK Ø-HAVET


1. TAG PÅ OUTDOOR-EVENTYR


Byen Zadar er praktisk omringet af nationalparker som hver især byder på enestående naturoplevelser og muligheder for aktiv ferie og opdagelseseventyr! Få timers kørsel fra byen har du altså rig mulig for oplevelser ud over det sædvanlige. Besøg eksempelvis nationalparken Plitvice​ hvor du kan sejle på tværs af søen Kozjak​, vandre på de sirlige broer over de mange søområder eller nyde synet af de smukke vandfald omkranset af vild natur og de Dinariske Bjerge. 

​2. nyd STRAND OG SOL​

​Er man i Zadar må man ikke snyde sig selv for at nyde de turkisblå vand, de smukke strande og de mange soltimer - men husk solcremen. Brug eksempelvis en dag på at nyde den populære Saharun Beach​ med helt hvidt sand og krystalblåt vand. Har du ikke tid til at bevæge dig uden for byen kan du også bare udnytte at du aldrig er langt fra kysten, eksempelvis Kolovare stranden​ ligger praktisk talt et stenkast fra bylivet i Zadar - mulighederne er mange! 

3. DANS PÅ SOLCELLER

Har su måske prøvet det før? Er man i Zadar er man ved kysten! Og man behøver heller ikek flytte sig fra det smukke syn for at opleve fællesskabet i oplevelsen ved at danse på “Monument to the Sun” af kunstneren ​​Nikola Basic​ ved vandkanten. Værket er 22 meter i diameter og drevet af solceller. Forskellige events dukker op omkring værket, og der er aldrig kedeligt! Er man i Zadar, selv i dagstimerne, bør man opleve solmonumentet.

4. SMAG PÅ DALMATIENS KØKKEN

​Er man i Zadar er man i varmt klima og ved kysten - og det kan anes på køkkenet. I Zadar er de nemlig eksperter i al mad direkte fra havet! Så hvis du befinder dig på en restaurant med strandudsigt nyder du hurtigt lækre skaldyr og grillet fisk med smag af olivenolie, hvidløg og krydderurter - og slevfølgelig med et glas iskold hvidvin til.

5. UDFORSK Ø-HAVET

​Kroatien består af over 1200 små øer - og mange af dem ligger ud for Zadars kyst, besøg fx øerne Dugi Otok, Ugljan and Pašman. Du kan også tage på sejltur gennem den 'Zadarske skrægård' for at besøge den hjerteformede ø Galesnjak, som af samme årsag går under navnet "the Island of Love". 


INFO OM RUTEN

  • ​​Ruten flyver 1. maj – 23. oktober 2020 ​
  •  Vil flyve alle mandage + fredage
  • Begge dage: flyet lander i AAR 19:30 letter mod Zadar 19:55
  • Ruten vil flyve med en Airbus 320, med 186 sæder​​​
  • >ja tak, lad mig finde billige billetter til Zadar​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte