Ombygning af lufthavnen

Undskyld, vi roder!

Der har været stille på landingsbanerne, men lufthavnen har alligevel summet af liv, larm og vigør. Den midlertidige lukning gav nemlig arbejdsro til et solidt rykind af håndværkere, teknikere og anlægsfolk, som har arbejdet i nærmest døgndrift i kælderen, på parkeringspladsen, landingsbanerne, tekniske anlæg og i særdeleshed i alle passagerområder.​

Den totale ombygning af lufthavnen, hvor vi lancerede første etape sidste år, kører videre i højeste gear.  Lige nu er vi i fuld gang med at bygge en ny sikkerhedskontrol, fodboldbane, legeplads, helt nyt café- og shoppeområde, splinternye gates og en masse andre små og store ting, der skal være med til at løfte Aarhus Airport op i en international liga.

Vi er ikke helt færdig endnu, så det er altså lidt en byggeplads, du kommer til. Der er en del af lufthavnen, der er spærret af, og det gælder også vores spisesteder. Lige nu har vi etableret et midlertidigt afgangsområde for vores gæster​, hvor vi kan tilbyde salg af sandwich og drikkevarer i relation til vores charter afgange. 

Vi gør, hvad vi kan for at give dig en god start eller afslutning på rejsen på trods af byggerodet, og vi håber, at du vil have tålmodighed med os. Vi lover, at det bliver rigtigt godt.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte