COVID19 Rejseregler

REJSEREGLER GRUNDET COVID19

UDREJSE FRA AARHUS AIRPORT

Når du rejser, er der en række ting, du skal være opmærksom på grundet covid-19. I lufthavnen skal der fortsat bæres værnemidler af alle. Det gælder både rejsende og lufthavnspersonale (på nær i Told og Politi). Kravet gælder også om bord på flyet.

I Aarhus Airport bærer vores medarbejdere visir og handsker. Det har vi valgt, så vi stadig kan give dig et smil med på rejsen. Nogle steder er der adskillelse med plexiglas, og her er der ikke krav om værnemidler.

Personalet hos flyselskaberne bærer enten mundbind/ ansigtsmaske eller visir.

Som rejsende skal du bære mundbind/ ansigtsmaske - fra du træder ind ad indgangsdøren, under hele flyvningen og til du forlader din ankomstlufthavn (læs om korrekt brug af mundbind/ ansigtsmaske nedenfor). Du må ikke benytte alternative løsninger som tørklæder, halsedisse eller lignende. Du kan medbringe dit eget mundbind eller købe et i passagerservice. Det koster 10 kr. I Aarhus Airport følger vi sundhedsmyndighedernes generelle anvisninger, og vi anbefaler, at du gør det samme. Bliv hjemme, hvis du føler dig syg, vask hænder ofte og gør, hvad du kan, for at holde afstand i lufthavnen, inkl. i køer ved check-in, i sikkerhedskontrollen og ved gaten.

Charterrejser: I relation til charterrejser anbefaler vi, at du holder øje med din rejsearrangørs hjemmeside, som løbende vil bliver opdateret med rejseregler for de pågældende destinationer. Retningslinjer i forbindelse med charterrejser.

Rigtig god rejse!

INDREJSE TIL AARHUS AIRPORT

Hvem skal testes og i isolation efter indrejse i Danmark?

Verdens lande og regioner klassificeres efter de danske rejserestriktioner i fire kategorier som henholdsvis grøn, gul, orange og rød. Farvekategorierne har betydning for, hvilke regler der gælder i forbindelse med din indrejse i Danmark. Herudover er det afgørende, om du rejser på en negativ test, er vaccineret eller tidligere smittet med COVID-19, samt hvor du har fast bopæl, og hvor du indrejser fra og har opholdt dig de seneste 10 dage. Reglerne gælder også, hvis du skal tilbage til Danmark efter en tur til udlandet. Du kan læse de gældende regler her​.

Velkommen til Aarhus!

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte