COVID19 Rejseregler


REJSEREGLER GRUNDET COVID19

Når du rejser, er der en række ting, du skal være opmærksom på grundet COVID19. Fra den 15. juni skal der bæres værnemidler af alle, som færdes i danske og udenlandske lufthavne. Det gælder både rejsende og lufthavnspersonale (på nær i Told og Politi). Kravet gælder også ombord på flyet.

I Aarhus Airport bærer vores medarbejdere visir og handsker. Det har vi valgt, så vi stadig kan give dig et smil med på rejsen. Nogle steder er der adskillelse med plexiglas, og her er der ikke krav om værnemidler.

Personalet hos flyselskaberne bærer enten mundbind/ ansigtsmaske eller visir.  

Som rejsende skal du bære mundbind/ ansigtsmaske - fra du træder ind ad indgangsdøren, under hele flyvningen og til du forlader din ankomstlufthavn (læs om korrekt brug af mundbind/ ansigtsmaske nedenfor). Du må ikke benytte alternative løsninger som tørklæder, halsedisse eller lignende. Du kan medbringe dit eget mundbind eller købe et i passagerservice. Det koster 10 kr.

Det er kun personale, myndigheder og passagerer med gyldig billet, som har adgang til lufthavnens indendørsområder. Vi beder derfor alle passagerer om at sige farvel til ledsagere uden for lufthavnen, ligesom pårørende eller venner, som skal hente en rejsende, skal byde velkommen uden for lufthavnsbygningen og altså ikke gå ind i ankomsthallen.

I Aarhus Airport følger vi sundhedsmyndighedernes generelle anvisninger, og vi anbefaler, at du gør det samme. Bliv hjemme, hvis du føler dig syg, vask hænder ofte, og gør, hvad du kan, for at holde afstand i lufthavnen, inkl. i køer ved check-in, i sikkerhedskontrollen og ved gaten.

Retningslinier i forbindelse med Charter rejser:

I relation til Charter rejser anbefaler vi, at du holder øje med din rejsearrangørs hjemmeside, som løbende vil bliver opdateret med rejseregler for de pågældende destinationer

Retningslinier i forbindelse med Charter rejser

Rigtig god rejse!

------Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte