GUIDE: Te i London

GUIDE: 3 skønne steder at drikke te i London

​Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea, når nu du er på besøg i teens (u)kronede hovedstad, London. Vi har udvalgt 3 fantastiske steder, hvor du - udover skøn te, fingersandwiches og kager - ret sikkert også vil få en oplevelse ud af besøget i sig selv.

1. CLARIDGE'S - KLASSISK & COOL

Skal det være helt klassisk, er det kendte Claridge's i Mayfair et smukt og særdeles indbydende sted at indtage sin te - af de berømte mintstribede tekopper. Start fx med et glas champagne - og fortsæt med te fra tekortet, der naturligvis har et fem-stjernet udvalg. 

Afternoon Tea på Claridge's​​ | Claridge's på facebook​​ | @claridgeshotel​​​

(Fotoet herover: Afternoon Tea på Claridge's; Claridge's facebookside)

2. Sketch - LYSERØD LÆKKERHED

Hvis du er aktiv på fx facebook eller Instagram, så har du med ret stor sandsynlighed set billeder af den trendy babylyserøde cafe, bar og restaurant Sketch, der er indrettet af den franske designer India Mahdavi. Udover at spise fantastisk på stedet får du også en skøn kop te, fx som Afternoon Tea.

Besøg Sketchs website​​ | Følg Sketch på facebook​ | @sketchlondon

3. Fortnum & Mason

Stormagasinet Fortnum & Mason på Piccadilly er synonymt med te - og er du bare en lille smule interesseret i te, så er stedet intet mindre end eventyrligt at gå på opdagelse i. Mellem tedåser, chokolade, lækre gaveæsker med kiks, kager og teudstyr finder du de mest overdådige montrer og eventyrlige udstillinger, der ret sikkert vil få dig til at føle dig som barn igen. Selveste Dronning Elisabeth åbnede stedets "Diamond Jubilee Tea Salon" i 2012, og her kan du smage på nogle af verdens bedste teer, som butikken har købt hjem og blandet i over 300 år. 

Besøg F&M's website​​ | Følg F&M på facebook​ | @fortnums

Rigtig god fornøjelse!
AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte