Sunweb

Rejs med sunweb fra aarhus


PERFEKTE SOLFERIER 

​Fra sommer 2019 kan du rejse med det erfarne rejseselskab Sunweb direkte fra Aarhus Airport til tre populære solsikre destinationer: Algarvekysten, Mallorca og Costa del Sol. Sunweb er eksperter i at skabe unikke ferieminder for dig og din familie. Særligt eksperter er de i at udvælge de perfekte områder og hoteller til familier, som både vil nyde den tætte familietid og opleve skønne omgivelser og spændende oplevelser og udflugter. 


ALGARVEKYSTEN


  

På Portugals sydligste kyst ligger en af verdens smukkeste kystlinjer - Algarvekysten! Kysten består af kilometervis af smukke hvide sandstrande, betagende klipper, spændende grotter, hyggelige små fiskebyer og større byer med gang i gaden. Til sammen udgør dette et sandt ferieparadis for alt fra børnefamilier som ønsker en behagelig, problemfri og solsikker destination til grupper af unge som vil have én på opleveren og ældre som ønsker en afslappende solferie i de skønneste omgivelser - Algarvekysten kan det hele! Rejser du med Sunweb fra Aarhus flyver du direkte med SAS - og tidspunktet er perfekt: hver lørdag eftermiddag hele sommersæsonen!

> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie til Algarvekysten med Sunweb


MALLORCA
  

Mallorca er et alsidigt rejsemål, hvor man som gæst overalt vil opleve en imødekommende lokalbefolkning, flotte og børnevenlige sandstrande, hyggelige butikker og restauranter, der oser af mallorcinsk stemning. Mallorca er et sikkert valg, uanset om man er til afslapning, aktiv ferie, natur- og kulturelle oplevelser eller blot vil nyde øens fantastiske gastronomi. Besøg også øens hovedby, Palma, der er fyldt med hyggelige caféer, restauranter og skøn arkitektur, ikke mindst byens imponerende katedral, der ligger smukt placeret ved byens havnefront.  ​Besøg smukke landsbyer, kør igennem betagende appelsin- og olivenlunde, nyd livet på de perfekte hvide sandstrande og husk ikke mindst at nyde det lokale køkken der bugner af smagsoplevelser og friske lokale råvarer. Mallorca er stedet, hvor skønne ferieoplevelser bare venter på dit besøg!​​Rejser du med Sunweb fra Aarhus flyver du direkte med SAS.

> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie til Mallorca med Sunweb​​


MALAGA - COSTA DEL SOL 

Costa del Sol er en velkendt juvel på Spaniens middelhavskyst – en kystlinje, vi danskere har elsket og besøgt, siden charterferierne kom på programmet i 1960’erne. Området byder på alt fra lækre strande og betagende arkitektur til et velrenommeret køkken og en skattet vinproduktion.  ​

> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie til Costa del Sol med Sunweb

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte