Sun Tours

SOL OG SOMMER FRA AARHUS

Det danske charterselskab Sun Tours​ sender fra d. 24/3-2018 østjyderne til flere af de fantastiske ferieperler på Costa del Sol samt den altid populære Aarhus-favorit Mallorca.

Det danske charterselskab har arrangeret rejser siden 1985, og er man fra Aarhus, har man højst sandsynligt logoet indprentet på hjernebarken efter at have kørt forbi kontoret ved Frisko krydset gennem mange år. Selskabet er ejet af rejsekoncernen Primera Travel Group, som også har det danske rejseselskab Bravo Tours under vingerne. Derudover flere rejsebureauer i porteføljen fra hhv. Norge, Sverige, Finland og Island.​

>Ja tak, lad mig læse noget mere om Sun Tours

COSTA DEL SOL​

Solkysten har så meget at byde på! Den 200 kilometer lange kystlinje i Sydspanien er med god grund en populær destination for turister fra hele verden. Dette hænger sammen med den perlerække af charmerende destinationer som spreder sig langs kysten - som alle har det tilfælles at man med garanti vil møde en charmerende lokalsamfund, høj sol og skønne tapas! Nogle af de mest populære byer for turister fra Aarhus er udover storbyerne Malaga og Sevilla, også skønne ferieperler som Fuengirola, Marbella og Benalmádena området.

​>Ja tak, lad mig se på ferier til Costa del Sol​

​Benalmádena

​>Ja tak, lad mig læse mere om det fantastisk smukke område

MALLORCA

Den skønne ferieø Mallorca har altid været populær ved de rejsende fra Aarhus Airport.  Mallorca er da også uden tvivl en af aarhusianernes favoritter - og med god grund. Derfor er vi glade for, at kunne tilbyde den efterspurgte destination fra endnu en udbyder, hvilket betyder, at Århus Charters populære rejser og SAS' rutebiletter nu akkompagneres af Sun Tours' spændende rejsepakker.  

>ja tak - lad mig finde mit næste eventyr til Mallorca

 

Sun Tours


 


AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte