Storbyferie

Romantik, shopping, fodbold
kultur eller fest?

- der er masser af muligheder for en skøn forlænget weekend fra Aarhus Airport.

Trænger du til at komme lidt væk - bare liiiige en forlænget weekend ...? Måske sammen med din kæreste, veninde eller forældre. Eller hvad med en 'far-søn'-tur?​  Uanset hvad grunden er til, at man tager afsted, kan man være ret sikker på at komme hjem med noget vigtigt 'i bagagen', for selvom tasken måske ikke holder for evigt, og din solbrille-tan også hurtigt forsvinder sammen med vablerne fra de lange slendreture, så kan du være helt sikker på, at der er noget, der holder - minderne! For er det nemligt ikke sådan for de fleste, at det netop er, når vi trækker stikket for en weekend og kommer væk hjemmefra, at vi husker at være til stede i nuet og nyde menneskerne og omgivelserne omkring os?

Uanset hvem du skal rejse med, så er Aarhus Airport et godt udgangspunkt. Oplev fx hvor meget storby og luksus, man kan få for meget få penge i Gdansk.​ Gå på café, køb nye kjoler, og besøg Moderne Museet i Stockholm​. Eller shop amok i London​ - og smag på skøn mad fra alle verdenshjørner. Eller måske har du mest lyst til at nyde de kulturelle højdepunkter og øl i verdensklasse i  München​ eller skøn norsk laks og kultur i metropolen Oslo​?. Du kan også smutte til København​ og evt. videre derfra. Valget er dit! 

> Ja tak, lad mig finde billetter til mit næste storbyeventyr

En gave man husker

​En gang imellem vil man gerne forære nogen, man elsker, noget helt særligt - måske fordi man har givet dem det samme gavekort for mange gange i træk? Måske fordi der er tale om en helt speciel anledning? Eller måske bare fordi personen fortjener noget helt særligt? En weekendtur i en af Europas storbyer er med garanti en gave, der huskes, og som giver jer gode muligheder for at skabe fantastiske minder. Og faktisk behøver det ikke at være særlig dyrt. Hvis man fx nøjes med at give flybilletterne, kan det oftes gøres ganske billigt - specielt hvis man vælger et selskab som Ryanair, hvor enkeltbilletterne oftest kan findes billigere end en cafeburger med en cola ved åen i Aarhus. Og hvad tror du, du husker længst?

​> Find billige billetter til min næste storbyferie

SÅDAN PAKKER DU (TILPAS) TIL STORBY-WEEKENDEN

Det behøver ikke være svært at pakke weekendtasken, når du drager på en lille storbyferie. Her er et par tips:

1) Vær ærlig over for dig selv: Hvad får du reelt brug for..? Drop fx de tre bøger, én er sandsynligvis nok. Og måske kan du bruge en bog-app som fx Storytel i stedet for? Lad det store kamera blive hjemme, selvom det tager rigtig gode billeder - du har sikkert et ret ok kamera i telefonen. 

2) Toiletsager: Brug rejseudgaver af din shampoo, parfume osv. Køb evt. creme og parfume på udrejsen i lufthavnen. Lad føntørreren blive hjemme - langt de fleste hoteller med tre eller flere stjerner har føntørrer på badeværelset.

3) Pak tøj, der ikke krøller, som kan bruges flere gange, og som passer sammen på kryds og tværs. Og vælg dét, som du ved, du elsker at have på - alt det andet får du alligevel ikke på. På de sociale medier, fx Pinterest og Instagram, finder du nemt masser af tips til det tøj, du kan pakke i kufferten. Søg fx på "Travel light" i kombination med den by, du skal til - så kommer der ret sikkert masser af gode forslag frem. 

4) Selvom du har en kuffert på hjul, så sørg for samlet set ikke at pakke mere, end at du stadig kan bære din kuffert. Du skal med stor sandsynlighed bære den, når du stiger på tog, i taxa, skal op på dit hotelværelse osv., og det er kedeligt at slæbe sig træt på sager, man alligevel ikke har brug for. Spar på kræfterne - og brug dem på at opleve i stedet for.
 

God fornøjelse med pakningen! 


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte