Stockholm

Stockholm

Fra Aarhus Airport når du nemt Stockholm med op til 18 ugentlige returafgange via 2 forskellige ruter :

Oplev Stockholm fra Aarhus Airport!           

Eksempel på tidsplan:

Tidsplan for ruten mellem Aarhus og Arlanda

Tidsplan for ruten mellem Aarhus og Bromma

5 GODE GRUNDE TIL AT OPLEVE STOCKHOLM

Vi er vilde med Stockholm - en helårsdestination med masser at byde på, uanset om du trænger til et citybreak eller skal gøre forretning. Her er 5 rigtig gode grunde til at opleve byen, der ofte betegnes som Skandinaviens hovedstad.

1. SMAGEN AF STOCKHOLM 

Du kender nok godt svenskernes kjötbullar og kanelbullar, hvilket uden tvivl delvist skyldes smagen og delvist IKEAS internationale udbredelse. Vi kender også svenskernes forkærlighed for fisk og skaldyr. Men her stopper Stockholms madscene bestemt ikke. Med sine otte Michelin-restauranter er byen et af de førende midtpunkter for ny nordisk kogekunst. 

2. KULTUREL OVERFLOD 

Stockholm bugner af museer og gallerier for enhver smag. Så hvad end du er til, bør der være noget for dig. Du kan fx se en af verdens fineste kunst-samlinger fra det 20. og 21. århundrede på Moderna, fordybe dig i imponerende fotografisamlinger på Fotografiska, beundre krigsskibe på Vasa eller opleve den spændende historie udfolde sig på frilandsmuseet Skansen. Stockholm var i øvrigt europæisk kulturhovedstad i 1998.

3. SHOPPEMEKKA 

Trænger du til en omgang 'retail therapy'? Så er Stockholm bestemt et godt valg til din næste weekendtur. Svensk mode består nemlig ikke længere af langt nakkehår og joggingsæt. Tværtimod er svenskerne helt med på beatet, og byen har alt, hvad et shoppehjerte kan begære, uanset om du er til highstreetmærker som H&M på strøget, luksusmærker som Hugo Boss i Nordiska Kompaniet eller urban hipstermode i SOFO (South of Folkungsgatan).

4. MADE FOR BUSINESS 

Stockholm er et centrum for pulserende forretningsliv og stærk vækst med over 22.700 nye registrerede virksomheder - om året! Stockholm er en oplagt lokation for møder eller konferencer, idet byen har alle tænkelige faciliteter til rådighed. Dette afspejles også i, at byen til stadighed er på ICCAs top 20 liste over de byer i verden, hvor flest konferencer afholdes. ;

5. EN STÆRK FORBINDELSE 

FRA AARHUS AIRPORT NÅR DU NEMT STOCKHOLM MED OP TIL 18 UGENTLIGE RETURAFGANGE VIA 2 FORSKELLIGE RUTER :

Oplev Stockholm fra Aarhus Airport!      

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte