Rejs på sommerferie fra Aarhus Airport

TID TIL SOL OG FERIE

Få inspiration til din næste sommerferie fra Aarhus Airport. Storbyferie i fx London, Gdansk eller Oslo. Eller hvad med charterferie?

​Der findes ikke mange ting, som danskerne elsker mere end at tage på ferie. Fra Aarhus Airport er der rig mulighed for at få opfyldt feriedrømmene, uanset om du fantaserer om turkisblåt hav, eksotiske egnsretter eller spændende kultur og historie - eller det hele på én gang!

Drømmer du om den ultimative afslapning og nydelse, er charterferie på en af de skønne solrige destinationer det oplagte valg! Fra Aarhus er vi specielt stolte af at tilbyde rejser fra Århus Charter​​ som tilbyder både Cypern​​, Zakynthos,Kreta​, Tenerife​ og Madeira​! 

> Ja tak, lad mig finde mit næste sommereventyr fra Aarhus!

Charter til mallorca, grækenland, cypern, sivota, zakynthos, tenerife, madeira - fra århus lufthavn
Flyv til fx mallorca, grækenland, london, olso, stockholm, københavn fra Aarhus lufthavn

"Byg-selv"-ferie

Er du mere til at købe flybilletten og så sammensætte dit eget eventyr? Så giver Aarhus Airport dig ligeledes rig mulighed for at få styret din rejselyst! Tag eksempelvis direkte mod solens varme med SAS​' rute til Mallorca​. Eller hvad med en storbyferie i fx London​ med Ryanair?

​TIPS: SÅDAN PAKKER DU TIL SOLFERIEN​
 

Få inspiration til din næste sommerferie fra Aarhus Airport. Storbyferie i fx London, Gdansk eller Oslo. Eller hvad med charterferie?

Det er begrænset, hvad man skal have med på solferien, men omvendt er det befriende at vide, at man har taget højde for diverse situationer, så man ikke skal ud at spise på en flot restaurant - og kun har bikini og mini-shorts med...

1) Tjek vejret på din destination 

- så ved du, hvad du kan komme ud for. Overvej, hvad der skal ske på din ferie - hvilke forskellige outfits får du brug for? 

2) Pak tøj, der ikke krøller

- som kan bruges flere gange og matches på kryds og tværs. Tag to sæt badetøj med til at skifte med. Til kvinderne - en let tunika eller maxi-kjole er god til strand og pool - og kan evt. peppes op med høje hæle.

3) Medbring en let taske 

- til håndklæde, solcreme, bog m.v. til strand og pool.

4) Vær selektiv

Drop fx tre bøger, én er sikkert nok. - eller brug en bog-app. Lad det store kamera blive hjemme - din telefons kamera er nok ok? 

5) Toiletsager

Brug rejseudgaver af shampoo, parfume osv. Lad føntørreren blive hjemme, og hyld det naturlige look. Medbring solcreme - det skal jo på med det samme.

6) Forslæb dig ikke

Selvom du har en kuffert på hjul, så pak ikke mere, end at du stadig kan bære din kuffert - så er der også plads til ferieindkøb. 

God fornøjelse med pakningen!

UNDGÅ FEJLKØB PÅ FERIEN

Få inspiration til din næste sommerferie fra Aarhus Airport. Storbyferie i fx London, Gdansk eller Oslo. Eller hvad med charterferie?

Vi har nok alle prøvet at komme hjem med en kjole eller et par shorts, som bare gav SÅ god mening, da vi stod ved boden på stranden og tænkte "Den er da smart!". Men faktum er, at mange ferieindkøb ender i skraldespanden eller genbrugsbutikken, fordi tøjet ligesom ikke har den samme magi hjemme. 

Derfor - bare et godt råd: Tænk dig om to gange, inden du slår til, når strandsælgeren fremviser perler, solbriller og sarong'er. Og husk: Der er regler om kopivarer, som fx falske Louis Vuitton-tasker, i forskellige lande. 

​GOD FERIE!


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte