Sivota fra Aarhus Airport

​SIVOTA - DET GRÆSKE CARIBIEN

Book din charterferie til Sivota med Århus Charter - og få en skøn solferie i Grækenland. Flyv direkte fra Aarhus Airport. Køb rejse hos Århus Charter

Er du en af de mange, som har besøgt en græsk ø og ikke kunne lade være med at blive forelsket i alt det, som det sagnomspundne land har at byde på? Hvorfor så ikke prøve en ferie på det mindst ligeså fantastiske fastland?

Den nyeste destination fra Aarhus Airport er den lille perle Sivota - en uspoleret kystby placeret i den vestlige del af Grækenland, kun 10 km fra ferieøen Korfu. Destinationen har fået sit tilnavn ’Det Græske Caribien’ på grund af de rene, smukke strande og det klare turkisblå badevand. Og den nemme adgang til både strand og havn gør byen oplagt for alle slags vandentusiaster, uanset om man er til solbadning, snorkling, hundesvømning med badevinger eller sejlads. Mange eventyrere vælger endda at hoppe på en af de små vandtaxaer og sejle ud for at udforske en eller flere af de små uendeligt smukke ubeboede øer – det bør prøves!

> BOOK DIN FERIE TIL SIVOTA MED ÅRHUS CHARTER - MED AFREJSE FRA AARHUS AIRPORT​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte