San Francisco

The Golden City

 
Golden Gate Bridge

De glade sæler og forretningslivet ved Pier 39. Den fascinerende fængselsø Alcatraz med alle dens historier og indtryk. Verdens (måske) mest snoede gade, Lombard StreetDe Young-museetThe Painted Ladies. Og selvfølgelig den røde bro, Golden Gate Bridge.  
 
Som i alle storbyer har San Francisco masser af klassiske seværdigheder, man kan se og opleve, og mange af os vil nok føle, at vi ikke har set byen, hvis de ikke har besøgt som minimum en håndfuld af dem.  
 
Men…. Der er også noget over at opleve nogle af de mindre oplagte ting, når man besøger en by for første, anden …. eller måske syvende gang. Vi har udvalgt et par stykker til dig, som vi håber, du ikke har hørt om før – og som kunne gøre dig nysgerrig efter endnu flere.
 

Sausalito


Byens bedste sandwich - med spektakulær udsigt!

Når du efter et par forhåbentligt dejlige dage i byen, på vandet og måske i luften over San Francisco er klar til noget helt andet, så anbefaler vi dig at leje en bil – og krydse broen. Små 5 minutter nord for broen kan du give dig selv den lille cookie, det er at se den flydende by Sausalito. Her er så smukt, at du muligvis taber pusten. (Nap ved samme lejlighed her en sandwich hos Davey Jones’ Deli - redaktionen giver den 5 stjerner ud af 5 – ikke mindst for betjeningen og følelsen af det ’rigtige’ USA). 
 

Sea Ranch Lodge

Sea Ranch Lodge - i Laura Palmers fodspor?

Har du tid og mulighed, er det måske også noget for dig at leje en åben bil og køre et par timer længere nordpå ad highway no. 1 – med Stillehavets imponerende, brusende kystlinje på din venstre hånd. Helt op til - hvad nogen betegner som – en lille arkitektonisk perle, nemlig The Sea Ranch Lodge. Var du vild med Twin Peaks og hændelserne i og omkring Laura Palmers dagbog – så vil du ret sikkert være vild med det her lille, fantastiske hotel. Udsigten ud over Stillehavet er så spektakulær - selv fra din seng - at du sandsynligvis vil have brug for at nive dig i armen for at sikre dig, du rent faktisk er til stede. 


Det gode vejr i Californien...

Det dejlige vejr holder bare lige liiiidt længere i Californien.... Så er du tændt på idéen om en tur til San Francisco i fx efteråret eller foråret? Så kan det være en god idé at booke billetterne i god tid.  
> Ja tak – lad mig se på billetter til San Francisco
 
NB! Når du flyver med SAS til USA, kan du indtjekke 23 kg bagage.

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte