Rhodos

rhodos​

Fra d. 4. maj 2020 kan man flyve direkte fra Aarhus mod solferie på Rhodos med østjydernes favoritselskab Århus Charter​. Den smukke græske ø er en af skandinavernes yndlingsdestinationer - og med god grund! Øen har den perfekte kombination af skønt vejr, smukke strande, hyggelige charmerende byer og bjergtagende historiske monumenter. 

tidstabel rhodos

> ja tak, lad mig finde mit næste eventyr til Rhodos!

  

BEVÆG DIG RUNDT PÅ ØEN​

Rhodos er på størrelse med Djursland, og er opdelt groft i fire dele - øst, vest, nord og syd, hvor den nordlige del er den mest besøgte og her du finder hovedbyerne hvorimod syden mere er betegnet af vild og frodig natur. På Rhodos vil du netop opleve at øen ændrer både karakter og landskab når du bevæger dig rundt - så der er noget for en hver smag. 

FALIRAKI

​Faliraki er kendt som en af Rhodos' bedste badeområder, og med den smukkeste 4 kilometer lange sandstrand forstår man da også godt hvorfor! Men byen har mere at byde på, og går man på opdagelse i området finder man da også et utal af små smukke kapeller og udsigtposter over den smukke kyst.


Rhodos by 

Hovedbyen Rhodos er med god grund popelær og rummer alt fra hektisk glimtende natteliv og gode restauranter, til en af verdens bedst bevarede middelalderbydele, hvorfor den også er på UNESCOs verdensarvsliste. Er du på Rhodos, kommer du derfor ikke nemt udenom at bruge mindst én dag i byen - og gerne mange flere! 


Lindos - ​DEN HVIDE BY 

​Byen Lindos kaldes også for 'Den Hvide By', af den helt intuitive årsag at alle huse er hvidkalkede. Byen er placeret idyllisk i bjergene, og de smukke matte hvide overflader i kontrakt til landskabet er intet mindre end betagende. Byen ligger dertil i forbindelse med imponerende det imponerende Lindos' Akropolis som blev bygget i det 4. århundrede f.Kr. til ære for gudinden Athene. 

Fra maj 2020 kan du hver mandag flyve direkte til den smukke med østjydernes favoritselskab Århus Charter​ 

>Ja tak - lad mig finde min næste rejse til Rhodos

Århus Charters rejser fra Aarhus Airport
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte