Presserum - Aarhus Airport

Dette er siden, der samler relevant information om Aarhus Airport til pressens medarbejdere. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med udtalelser, billeder osv.

På denne side har vi samlet en oversigt over de vigtigste emner, som du som medlem af pressen har brug for at vide noget om i relation til Aarhus Airport. Mangler du noget, kan du altid kontakte os for nærmere info. Du kan også bruge søgefunktionen, der ligger øverst til højre på siden for at fremsøge relevant info. God fornøjelse!


> Nyheder

> Nyhedsbrev + arkiv

> Connect - lufthavnsmagasinet

> Aarhus Airports historie

> Passagertal

> MODTAG PRESSEMEDDELELSER FRA AARHUS AIRPORT > REGISTRER HER

FOR UDTALELSER, KOMMENTARER, DOWNLOAD AF BILLEDER M.V. kontakt venligst:

Tina Baungaard-Jensen, kommunikationschef:  tbj[@]aar.dk​  / dir. +45 41 28 10 01 

OM Aarhus airport:

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Samme år rundede lufthavnen 500.000 passagerer. Aarhus Airport er ejet af Aarhus Kommune, privat investor Staus A/S, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus.​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte