Presserum - Aarhus Airport

Dette er siden, der samler relevant information om Aarhus Airport til pressens medarbejdere. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med udtalelser, billeder osv.

På denne side har vi samlet en oversigt over de vigtigste emner, som du som medlem af pressen har brug for at vide noget om i relation til Aarhus Airport. Mangler du noget, kan du altid kontakte os for nærmere info. Du kan også bruge søgefunktionen, der ligger øverst til højre på siden for at fremsøge relevant info. God fornøjelse!


> Nyheder

> Nyhedsbrev + arkiv

> Connect - lufthavnsmagasinet

> Aarhus Airports historie

> Passagertal


FOR UDTALELSER, KOMMENTARER, DOWNLOAD AF BILLEDER M.V. kontakt venligst:

Tina Baungaard-Jensen, kommunikationschef:  tbj[@]aar.dk​  / dir. +45 41 28 10 01 

Kort profiltekst:

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Gdansk og Mallorca. Via vores ruter til fx København, Oslo og London sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte