Planlæg din rejse fra Aarhus Airport


Planlæg din rejse fra Aarhus Airport - rejs fx til København, Oslo, Gdansk, London. Uanset hvor du vil flyve hen, er der muligheder fra Århus lufthavn

Overvejelser inden rejsen

Er du parat til at tage på eventyr på den anden side af landegrænserne og har du det fulde overblik? I denne artikel guider vi dig skridt for skridt til at planlægge din drømmerejse, så den bliver præcis som du ønsker den. Her kan du både finde inspiration til rejsemål og være sikker på, at du har husket det hele, før du begiver dig ud og udforsker den store verden.  

Er du allerede klar? Se vores destinationer​ eller Book din rejse nu

1. HVILKEN TYPE REJSE HAR JEG LYST TIL?

Hvor lang tid har du? Leder du efter et kortere citybreak​​, en traditionel en- eller to-ugers-ferie, eller måske et længere eventyr?  Og er det sol​​, strand  og afslapning, du har lyst til? Eller drømmer du om at udforske det pulserende, autentiske liv i en storby​​? Hvis disse spørgsmål er afklaret fra start, bliver det noget nemmere at gå i gang med søgeprocessen. Hvis ikke du kan bestemme dig, er der et utal af muligheder for at søge inspiration​​ til rejsen.

2. HVORDAN VIL JEG HELST BOOKE REJSEN?

Er du den impulsive type, der bare skal have en flybillet​​ og så finder ud af resten, når du lander? Eller booker du et hotel​​​ eller Airbnb​​ hjemmefra? Eller vil du hellere nyde, at andre har planlagt den perfekte ferie for dig med en skøn charterejse​? Det er ikke sikkert, at du ved det med 100% sikkerhed inden - men jo mere afklaret du er, jo nemmere bliver søgeprocessen.

3. HVAD SKAL JEG PAKKE?

​Når rejsen er købt, bruges der ofte meget energi på at pakke helt rigtigt til turen. Og det er da også vigtigt at være opdateret på, hvad og hvor meget du må have med i bagagen​​, så du ikke risikerer, at må efterlade noget i lufthavnen, betale for overvægt eller pakke om inden afgangen - derfor er det en god idé at læse op på bagagereglerne​​​, inden du skal på ferie. 

De færreste oplever at være på ferie og tænke, at de har pakket for lidt. Faktisk oplever de fleste modsat, at det eneste, de har lyst til at have på, er deres yndlingsshorts og de mest behagelige sko, og at én eller to bøger var nok. Så husk kun at pakke det, du virkelig ikke kan undvære - og husk, at du altid kan shoppe lidt i lufthavnen​​​ eller på destinationen, hvis der er noget, du mangler.

Planlæg din rejse fra Aarhus Airport - rejs fx til København, Oslo, Gdansk, London. Uanset hvor du vil flyve hen, er der muligheder fra Århus lufthavn


4. HVORDAN KOMMER JEG TIL OG FRA LUFTHAVNEN?

Nogle vil helst køre selv og nyder friheden og at kunne sætte sig direkte ind i vante sæder - er du en af dem? Så har du måske brug for at vide noget mere om parkering i Aarhus Airport​​.  Andre vil hellere lægge ansvaret fra sig og udnytte, at der til hvert fly er tilknyttet en lufthavnsbus​​ til lufthavnen.

Rigtig god rejse!

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte