Planlæg din rejse

Overvejelser inden rejsen

Danskerne elsker at rejse, og langt størstedelen drømmer om at rejse mere, end de gør. Dog er det langt fra størstedelen, der elsker at indkøbe og planlægge rejsen. Ofte hænger denne mangel på forkærlighed sammen med, at det kan føles som et stort arbejde at navigere rundt i rejsebranchens mange tilbud og de mange forskellige søgemaskiner og pakkeløsninger. 

Her er et par spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv i forbindelse med, at du planlægger dit næste eventyr: 

HVILKEN TYPE REJSE HAR JEG LYST TIL?

Hvor lang tid har du? Leder du efter et kortere citybreak​​, en traditionel en- eller tougersferie, eller måske et længere eventyr?  Og er det sol​​, strand  og afslapning, du har lyst til? Eller drømmer du om at udforske det pulserende, autentiske liv i en storby​​? Hvis disse spørgsmål er afklaret fra start, bliver det noget nemmere at gå i gang med søgeprocessen. Hvis ikke du kan bestemme dig er der et utal af muligheder for at søge inspiration​​ til rejsen.

HVORDAN VIL JEG HELST BOOKE REJSEN?

Er du den impulsive typen, der bare skal have en flybillet​ og så finder ud af resten, når du lander? Eller booker du et hotel​​ eller Airbnb​ hjemmefra? Eller vil du hellere nyde, at andre har planlagt den perfekte ferie for dig med en skøn charterejse​?  Det er ikke sikkert at du ved det med 100% sikkerhed inden - men jo mere afklaret du er, jo nemmere bliver søgeprocessen.

HVAD SKAL JEG PAKKE?

​Når rejsen er købt, bruges der ofte meget energi på at pakke helt rigtigt til turen. Og det er da også vigtigt at være opdateret på hvad og hvor meget, du må have med i bagagen​​, så du ikke risikerer, at må efterlade noget i lufthavnen, betale for overvægt eller pakke om inden afgangen - derfor er det en god idé at læse op på bagagereglerne​​, inden du skal på ferie. 

De færreste oplever at være på ferie og tænke, at de har pakket for lidt. Faktisk oplever de fleste modsat, at det eneste de har lyst til at have på, er deres yndlingsshorts og de mest behagelige sko, og at én eller to bøger var nok. Så husk kun at pakke det, du virkelig ikke kan undvære - og husk du altid kan shoppe lidt i lufthavnen​​ eller på destinationen, hvis der er noget, du mangler.

HVORDAN KOMMER JEG TIL OG FRA LUFTHAVNEN?

Nogle vil helst køre selv, og nyder friheden og at kunne sætte sig direkte ind i vante sæder - er du en af dem? Så har du måske brug for at vide noget mere om parkering​​.  Andre vil hellere lægge ansvaret fra sig og udnytte, at der til hvert fly er tilknyttet en lufthavnsbus​​.

God rejse!

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte